U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Metle u ruke!

Autor 8 nov 2019

PROKUPLJE- Sutra od 9 do 17 sati Grad Prokuplje u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem „Hameum“ organizuje veliku akciju čišćenja grada.

Ova akcija organizuje se sa ciljem da naš grad, uređen i čist dočeka predstojeću zimu, ali i da se podigne svest svih nas o značaju zdrave životne okoline u kojoj živimo.
Ovim putem, pozivaju se direktori javnih preduzeća i ustanova, škola, zaposleni, učenici, ali i svi građani koji žele da daju svoj doprinos u velikom spremanju našeg grada, da se u što većem broju odazovu akciji i tako doprinesu njenoj uspešnoj realizaciji.
Kako je planirano, sa čišćenjem i sakupljanjem otpada počeće se od samog ulaza u Prokuplje, kod kasarne, sve do mosta, dok će druga ekipa biti raspoređena u Sokićevom naselju. Akcija će obuhvatiti i čišćenje i uređenje prostora kod Sportske hale, priobalja reke Toplice, od mosta prema fabrici Leoni, sve do Stražavačke reke.
-Kako je čišćenje organizovano na više gradskih lokacija, građani će moći da se priključe ekipama i u svojim mesnim zajednicama, saopšteno je iz Grada Prokuplja.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Free Download WordPress Themes
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474166

8 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up