U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Mic po mic: U Prokuplju asfaltirane još dve ulice

Autor 13 juna 2019

PROKUPLJE- U okviru velike akcije uređenja infrastrukture u Prokuplju, ovih dana završeni su radovi na asfaltiranju još dve gradske ulice.

Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu, Žarko Koprivica, posle rekonstrukcije i izgradnje nove vodovodne linije u Ulici Bate Stefanovića, završeno je i njeno asfaltiranje u dužini od 80 metara.

-Ova ulica bila je u veoma lošem stanju, tako da je njena rekonstrukcija bila neophodna. Na mestu gde je više decenija bila kocka, sada je novi asfalt, što znači da će kretanje pešaka, ali i vozila biti mnogo lakše i bezbednije, izjavio je većnik Koprivica.I Poštanska ulica dobila je novi izgled ovih dana. Dotrajali asfalt zamenjen je novim, u dužini od 60 metara, a postavljene su i nove, nivelisane šahte.

Pročitajte i...  Vladika Arsenije predvodio litiju

-Lokalna samouprava nastavlja sa uređenjem ulica, trotoara i druge komunalne infrastrukture, kako bi građani imali što bolje uslove za život. Nastavljamo sa radovima, kako bi sve ulice u gradu, ali i po selima bile uređene, istakao je član Gradskog veća Žarko Koprivica.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468023

13 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up