U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Milan Ćurčić kao Bata Gašić uređuje ulaz u grad, Blace uskoro dobija sasvim novi izgled

Autor 9 avg 2019

BLACE- Ulaz u Blace iz smera Kruševca dužine oko jedan kilometar uskoro dobija obrise urbanizovane celine jer su nedavno krenuli radovi na izgradnji trotoara i vodovoda a celokupna dužina biće presvučena novim slojem asfalta.
Predsednik opštine Blace Milan Ćurčić izlobirao je podršku države za ovaj segment radova a opština će preko JKP urediti i vodovodnu mrežu u Karađordjevoj ulici koja je predmet ovih radova.
Radovi bi trebalo da budu završeni do 15. septembra kada se očekuje da ulaz u Blace dobije sasvim novi izgled.
Predsednik opštine Milan Ćurčić rekao je da će uređivanje ulaza u grad značiti da postanemo lepši grad, privlačniji za investitore i bezbedniji za saobraćaj i za vozila. Nećemo da stajemo, kaže Ćurčić, hoćemo da se ugledamo na veće gradove koji su sredili infrastrukturu. Za početak dovoljno je da budemo kao Kruševac.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470338

9 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Milan Ćurčić kao Bata Gašić uređuje ulaz u grad, Blace uskoro dobija sasvim novi izgled”

 1. Vidoje

  A šta je sa smrdljakom na drugom ulazu u Blace kod igrališta? Kad će to da dođe na red? ‘oće krokodili i ale da se zapate. A miris original blački ekološki.

 2. Blačanin

  Kad će da asfaltirate onaj rov uz brdo od centra? Ono je tek smejurija, a Blačanima se kuka naglas.

 3. Kosta

  Kad ce voz da stigne da se vozimo sinama od centra do bolnice.

 4. Blacanin

  Bog je stvorio bradu prvo sebi, pa onda ostalima. Uredjuje prvo ispred svoje kuce, ostali mogu da cekaju. Do Doma Zdravlja samo traktorom . A uzor mu je Bata Gasic, super, samo napredno.

 5. ja

  Zašto sam znao da Topličke vesti neće objaviti moj komentar!? Potpuno očekivano, kao omogućavaju ti da iskažeš svoje mišljenje, a u stvari može samo ako ako se poklapa sa njihovim! Sramota!

 6. Gradjanin iz okoline Blaca

  Kada ce na red doci put koji vodi od centra prema bolnici i ostali koji su iskopani? Da li ce opstina preuzeti nesto u vezi sporta za decu, jer nam mladi talenti odlaze… Da li ce se otvoriti neka nova fabrika ili ce jos vladati Lazar, Timotijevic, Djukic itd…Da li ce biti nesto ucinjeno i za poljoprivredu, zitarice, voce?? Ima jos mnogo toga dragi gradjani sto se mora popraviti,prvo uradite pa se hvalite…

 7. A kad ce izlaz iz Blaca da se sredi, tj. put Blace ka Beloljinu? U zivotu nisam prosla gorim putem….

 8. Gde ga bre poredite sa Gasicem Ima valjda neku skolu Nije keramicar i ne lupa fugne Aj sto zida ispred svoje avlije Ali ovo je ponizavajuce za njega

 9. bezbednjak

  Predsedniče samo ti radi ono sto si zacrtao i naumio jer dela ostaju iza nas, a priče zlobnika vetar nosi,tako jeuvek bilo i biće. ulica od centra do doma zdravlja jeste problem,ali nastao u vreme prethodnog čelnika-vlasti,ljudi to neznaju a treba da znaju,jednostavno radovi nisu izvedeni do kraja a morali su,šta sad,ugovori potpisani u vreme prethodne vlasti,razmislite malo koje je to vrzino kolo.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up