U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Milica Maksić iz Blaca na prijemu kod prestolonaslednika Aleksandra

Autor 24 juna 2019

BLACE- Učenik generacije Srednje škole “Blace” Milica Maksić prisustvovala je svečanom prijemu kod prestolonaslednika Aleksandra i princeze Katarine Karađorđević.

U ime Kraljevskog Doma Karađorđevića a na osnovu predloga nastavničkog veća uz saglasnost Ministarstva prosvete Milica Maksić dobila je pohvalnicu za iskazan izvanredan uspeh u završnom srednjem obrazovanju

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar bio je  domaćin tradicionalnom prijemu za više od 600 najboljih učenika završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske, u belom dvoru na Dedinju.

Prijemu najboljih srednjoškolaca prisustvovalo  Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina, Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Natalija Trivić, ministarka prosvete i kulture Republike Srpske, predstavnici partnera u projektu – kompanija NCR i Link Group, članovi Krunskog saveta, Hor apostolske hrišćanske crkve iz SAD kao i brojne druge ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i nauke.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468484

24 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Milica Maksić iz Blaca na prijemu kod prestolonaslednika Aleksandra”

  1. Bravooo,ovakve vesti objavljujte češće,a ne kao sto radite.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up