U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Miljurko sve brži i brži

Autor 12 avg 2018

BLACE- Najpoznatiji blački maratonac Miljurko Đurković istrčao je u Pančevu svoj 65. maraton i zauzeo 15. mesto.

-Maraton sam istrčao za 4 sata i 21 minut, odnosno 10 minuta brže od prethodnog koji je bio takođe noćni ali u Novom Sadu.

Maraton se trčao na trim stazi na podlozi od tartana.Broj učesnika je bio limitiran na 100 takmičara što u maratonu 40 učesnika i polumaratonu  na 60 učesnika zbog uske propusne moći same staze.Vreme nam nije išlo na ruku što zbog sparine i velike vlažnosti ali to nas nije omelo da uspešno istrčimo maraton.Trčao sam dobro prvih 32 kilometra a od 33km je moj tempo opao ali sam ipak istrčao svoj najbolji ovogodišnji rezultat.Na maraton sam otišao i vratio se sa ekipom iz Niša i svi smo dobro istrčali.Saša Gacik je osvojio 2 mesto u maratonu inače on je rekorder Srbije u ultramaraton trci na 24 sata.Valentina Nejković je pobednik u maratonu u ženskoj konkurenciji,Aca Krstić je osvojio 5 mesto a ja 15 mesto.Mojim ucešćem na maratonu u Pančevu sam zadovoljan.Koristim priliku da se zahvalim udruženju Maratonci Pančevo na gostoprimstvu i na uspešnoj organizaciji maratona, rekao je Miljurko Đurković.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83856

12 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Miljurko sve brži i brži”

  1. Blačanin

    Bravo za maratonca. Ama bre imate li nekih važnijih vesti da objavite? Možda da se nešto radi, gradi, asfaltira, uređuje. U svakom mestu se po nešto gradi samo kod nas čabar. I glavna vest Miljurko.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up