U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Miloš Đokić iz Kuršumlije učestvovao na jedinstvenom MTB maratonu “Tri strane Kopaonika”

Autor 2 avg 2019

KURŠUMLIJA- Kuršumličanin Miloš Đokić učestvovao je na MTB maratonu  “Tri strane Kopaonika”. Na ovom jedinstvenom brdskom biciklističkom maratonu učetvovalo je oko 550 takmičara iz Srbije i inostranstva. Konkurencija je bila velika a Miloš je bio jedini učesnik iz Kuršumlije. Takmičenje je bilo u 3 kategorije- mali maraton 20,3 km, veliki maraton 68 km i srednji maraton 54 km. Miloš je učestvoavao u malom maratonu  koji je po njegovim rečima  imao i najveći broj takmičara.

– Staza je bila poprilično kamenita ali relativno suva i  bez velikih uspona. Imali smo sreću da nam kiša ne pokvari trku, prestala je da pada samo pola sata nakon starta.  Vrlo brzo, probio sam se među prvih 5 takmičara, ali zbog lošeg terena došlo je do kvara na bicikli, defekt gume 2 puta i nisam bio u mogućnosti da nastavim trku. Posle pređenih 10 km ostao sam bez plasmana- kazao je Topličkim vestima Miloš Đokić.

Pročitajte i...  U prokupačkoj bolnici zaraženo 50 zaposlenih

Trasa malog maratona od 20,3 km bila je start: Konaci – Marine Vode – Jaram – Likina Česma – Jankove Bare – Vodovod – Hotel Putnik – Malo jezero – Dolina Sportova – Konaci cilj .

-Svi takmičari dobili su finisher medalje i poklone od sponzora takmičenja. Pobednicima u sve tri kategorije pripale su vredne robne i novčane nagrade.  Ja kao učesnik sam jako zadovoljan što sam uopšte uspeo da dođem na Kopaonik i da predstavljam svoj grad Kuršumliju i Toplički okrug. Godinu dana se bavim brdskim biciklizmom i po prvi put učestvujem na nekom ovako prestižnom  takmičenju, poput ovog  na Kopaoniku . Ovo je veliko iskustvo za mene i nadam se da ću u skorijoj budućnosti uzeti medalju a pre svega ostvariti dobar plasman na nekom od takmičenja širom Srbije-istakao je Miloš Đokić.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469954

2 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Miloš Đokić iz Kuršumlije učestvovao na jedinstvenom MTB maratonu “Tri strane Kopaonika””

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up