U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Miloš Đokić iz Kuršumlije učestvovao na jedinstvenom MTB maratonu “Tri strane Kopaonika”

Autor 2 avg 2019

KURŠUMLIJA- Kuršumličanin Miloš Đokić učestvovao je na MTB maratonu  “Tri strane Kopaonika”. Na ovom jedinstvenom brdskom biciklističkom maratonu učetvovalo je oko 550 takmičara iz Srbije i inostranstva. Konkurencija je bila velika a Miloš je bio jedini učesnik iz Kuršumlije. Takmičenje je bilo u 3 kategorije- mali maraton 20,3 km, veliki maraton 68 km i srednji maraton 54 km. Miloš je učestvoavao u malom maratonu  koji je po njegovim rečima  imao i najveći broj takmičara.

– Staza je bila poprilično kamenita ali relativno suva i  bez velikih uspona. Imali smo sreću da nam kiša ne pokvari trku, prestala je da pada samo pola sata nakon starta.  Vrlo brzo, probio sam se među prvih 5 takmičara, ali zbog lošeg terena došlo je do kvara na bicikli, defekt gume 2 puta i nisam bio u mogućnosti da nastavim trku. Posle pređenih 10 km ostao sam bez plasmana- kazao je Topličkim vestima Miloš Đokić.

Pročitajte i...  Kosanica teško do bodova, tri isključenja, sjajni golman Šejić, Stanković dvostruki strelac

Trasa malog maratona od 20,3 km bila je start: Konaci – Marine Vode – Jaram – Likina Česma – Jankove Bare – Vodovod – Hotel Putnik – Malo jezero – Dolina Sportova – Konaci cilj .

-Svi takmičari dobili su finisher medalje i poklone od sponzora takmičenja. Pobednicima u sve tri kategorije pripale su vredne robne i novčane nagrade.  Ja kao učesnik sam jako zadovoljan što sam uopšte uspeo da dođem na Kopaonik i da predstavljam svoj grad Kuršumliju i Toplički okrug. Godinu dana se bavim brdskim biciklizmom i po prvi put učestvujem na nekom ovako prestižnom  takmičenju, poput ovog  na Kopaoniku . Ovo je veliko iskustvo za mene i nadam se da ću u skorijoj budućnosti uzeti medalju a pre svega ostvariti dobar plasman na nekom od takmičenja širom Srbije-istakao je Miloš Đokić.

Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469954

2 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Miloš Đokić iz Kuršumlije učestvovao na jedinstvenom MTB maratonu “Tri strane Kopaonika””

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up