Soko Banja

FAM
DruštvoKuršumlijaPoslednje Vesti

Ministarka Darija Kisić posetila Kuršumliju

KURŠUMLIJA- Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je danas Kuršumliju gde je predsednik Privremenog organa opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić upoznao sa projektima koji je opština realizovala sa ovim Ministarstvom.

Čarapić je zahvalio ministarki Kisić što je prepoznala značaj opštine Kuršumlija i pomogla da se realizuju dva projekta.

-Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju je izdvojilo značajna sredstva za nabavku opreme za Vrtić „Sunce“ koji je nedavno rekonstruisan i subvenciju za kupovinu prve nakretnine, po osnovu rođenja deteta, Mileni Dramićanin od koje je ona kupila kuću u Kuršumliji. Siguran sam da će ova saradnja biti nastavljena-rekao je predsednik Čarapić.

Sa ministarkom Kisić razgovarala je i Milena Dramićanin koja je došla sa decom. Ona se zahvalila ministarki što je pomogla da njena porodica kupi kuću u gradu i istakla da će njena deca sada moći da idu u vrtić.

Ministarka Kisić je zatim obišla i Vrtić „Sunce“ gde su je dočekale direktorka Marija Đorđević i zamenica direktorke Gordana Nikolić. Ministarka je obišla ceo vrtić i posebno se zadržala u društvu dece iz pripremno predškolske grupe i dece u jaslicama.

(Video) Izjava ministarke Darije Kisić:

Soko Banja

2 komentara

  1. Koliko ova vlast brine o nama, kao ni jedna pre. Ko nas sve nije obilazio? Predsednik, prva dama čak dva puta, ministar vojni a evo i Darija Kisić nam je svojom lepotom ulepšala Kuršumliju. Ima li još neko ko sme da kaže da će da glasa protiv ove vlasti? Pa to bi bio skandal! Ali odsustvo stida je tako svojstven pojedincima iz opozicije. A niko ne mož da kaže da ne živimo bolje nego ikada pre pa bar od 1990. A oni nas ipak obilaze. E to je pažnja. Odužimo im se tako što će sns u Kuršumliji imati najveći procenat glasova u Srbiji. A nije loše i da poranimo pa da kažu na vestima kako je u Kuršumliji do 10h glasalo 50% glasača. Okupite i stare i mlade idite u selo po njih pa makar bio sneg od pola metra. Ovo je odsudan dan za budućnost Kuršumlije i nas njenih građana.

    2
    17
    1. Gospodine dragi živite vi od ljubavi prema predsedniku i lepote Darije Kisić tp vama niko ne spori i vama je sigurno najbolje od 1990., ali ne vređajte inteligenciju građana Kuršumlije.Nama je za bolji život petreban bilji standard, bolje plate i minimalna penzija dovoljna za život. A pre svega posao za mlade ksko bi zasnovali porodicu, to je posao ministarke. Znaju grsđani kako žive i da jedva čekaju promene . Sve je promenljivo, pa i ova vlast.

Back to top button