U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Muzej i dalje sakuplja stare igračke

Autor 10 sep 2019

PROKUPLJE- Narodni muzej Toplice produžio je rok za sakupljanje starih igračaka do 20. septembra, kako bi omogućio svim zainteresovanim Prokupčanima da donesu svoje omiljene, za izložbu koju pripremaju.
-Biće to jedinstvena izložba starih, zaboravljenih igračaka, kojima su se igrala deca u prošlom veku, do 1990. godine, najavio je direktor Muzeja Darko Žarić.

On je pozvao žitelje Topličkog okruga da omiljene igračke iz svog detinjstva ili detinjstva svoje dece, koje čuvaju na tavanu ili u podrumu, poklone ili ustupe Muzeju, kako bi se ponovo prikazale javnosti.
Prema njegovim rečima, pored igračaka, na izložbi će biti prikazani i stari sportski rekviziti, sličice, albumi sa sličicama, salvete, bedževi, značke, društvene igre, sve što je obeležilo detinjstvo generacija stasalih u prošlom veku.
-Ova izložba bi trebalo da vrati u najranije detinjstvo, mladost i godine sazrevanja sve posetioce, ističu u ovoj ustanovi kulture.
Oni pozivaju sve one koji žele da se njihove igračke nađu na ovoj jedinstvenoj izložbi, da ih kontaktiraju putem telefona 027/321694 i 322/151, mejlom muzejtoplice@gmail.com ili dođu u Muzej.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471558

10 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up