U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Muzička škola „Kornelije Stanković“ iz Prokuplja pripremila onlajn koncert za Dan škole i 40 godina postojanja

Autor 12 nov 2020

PROKUPLJE – Muzička škola „Kornelije Stanković“ prepoznatljiva je po divnim koncertima sa stotinu dece koja tu školu pohađaju. Škola beleži 40 godina postojanja, pa su profesori rešili da ovoga puta, zbog situacije sa virusom korona, smanje broj učesnika na 50.

Video snimke različitih izvedbi, profesori su spojili u pravi koncert, koji ima svoju čar, jer su na programu vredno i dugo radili. Onlajn Koncert biće predstavljen sutra, 13. novembra od 18 časova na sajtu i Facebook stranici Muzičke škole „Kornelije Stanković“ u Prokuplju.

-Ove godine i Dan škole i jubilej, 40 godina postojanja Muzičke škole obeležavamo malo drugačije i u skladu sa propisanim merama zaštite od širenja virusa korona. Učešće u snimanju Koncerta uzeli su učenici matične škole u Prokuplju kao i učenici izdvojenih odeljenja škole u Žitorađi, Blacu i Kuršumliji. Profesori su na tome radili dugo, a deca su se prilagodila situaciji, koja za njih nije nimalo laka. Imali smo velike planove, da program za 40 godina postojanja traje nekoliko dana i na tome smo radili, međutim, morali smo da se prilagodimo situaciji. Pozivam sve ljubitelje muzičke umetnosti da sutra od 18 časova pogledaju Koncert Muzičke škole putem našeg sajta i Facebook stranice i da na taj način pruže podršku deci i profesorima, koji su se trudili da na najbolji način izvedu pripremljene tačke – rekao je direktor ove škole Vladimir Drobnjak.

Iako su zbog epidemioloških mera manifestacije uskraćene u obliku, koji se podrazumeva, ljubitelji umetnosti prilagodili su se i onlajn događajima, pa kulturni događaji u gradu ipak nisu stali.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=487998

12 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Muzička škola „Kornelije Stanković“ iz Prokuplja pripremila onlajn koncert za Dan škole i 40 godina postojanja”

  1. Prokupcanin

    Srpski jezik nema IZVEDBU vec IZVODJENJE.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions