U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Muzička škola „Kornelije Stanković“ uspešna na Međunarodnom takmičenju

Autor 30 nov 2020

PROKUPLJE – Iako je epidemiološka situacija u zemlji i svetu loša zbog koronavirusa koji ne posustaje, Međunarodna takmičenja i kada su „online“ imaju svoju svrhu i od velike su važnosti.

Muzička škola „Kornelije Stanković“ danas može da se pohvali velikim uspehom na 25. Međunarodnom festivalu „Dani harmonike“ u Smederevu.

Učenik drugog razreda Muzičke škole u Prokuplju Strahinja Trajković, osvojio je 1. mesto u svojoj kategoriji, u klasi nastavnika Ljubomira Vukićevića.

Takmičenje je prvi put održano „online“ 27. i 28. novembra 2020. godine.

-I pored otežanih uslova izazvanih pandemijom veoma sam ponosan na učenika Strahinju Trajkovića i na njegovog nastavnika Ljubomira Vukićevića, jer su pokazali da vremena i situacije, koje nas pogađaju, nikako ne utiču na njihovu ljubav prema poslu koji su odabrali, te nas svaki put obraduju uspesima koji služe svima na ponos! Ja im u ime kolektiva i svoje lično ime čestitam od srca – rekao je direktor ove škole Vladimir Drobnjak.

Talenat prokupačkih učenika Muzičke škole nije izgubio na vrednosti, što se ogleda u nagradama koje osvajaju na takmičenjima, boreći se sa decom iz drugih zemalja. To budi nadu da se živi i radi, ali uz sve propisane mere za zaštitu od virusa korona.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=488720

30 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions