U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Na humanitarnom koncertu za malog Đorđa Todorovića prikupljeno 56.550 dinara

Autor 6 avg 2019

KURŠUMLIJA- Zahvaljujući  kuršumlijskim mladim muzičarima održan je humanitarni koncert za trogodišnjeg Đorđa Todorovića. Prikupljeno je preko 56.550 dinara a Crveni krst Kuršumlija danas je uplatio 10 hiljada dinara. U organizaciji Kancelarije za mlade i udruženja “Kuršumlijska Gitarijada” nastupili su:  Manifest, Kejsi Dzouns,  Eskadrila, Arhivatori i Ruke. Svi učesnici, mladi talentovani rok muzičari, pokazali su i ovaj put kao i nekoliko puta do sada, da pomoći drugom kada je najteže je najvažnije. Na sceni su se smenjivale grupe muzičara sa velikim srcem, samo sa jednim ciljem- za korak malog Đorđa.

– Ovaj koncert  je pokazatelj koliko mladi Kuršumlije prepoznaju prave vrednosti, a naši sugrađani svojim prilogom da su humani.  Očekujemo da se  i opština Kuršumlija uključi . Videli ste nedavno kako je opština Prokuplje postupilo kada je prikupljala sredstva za malu Nikolinu. Svi koji mogu da se uključe neka se jave, jer svaki dinar je važan kada znate da će samo tako mali Đorđe prohodati i progovoriti  -kazali su nam između ostalog naši sugrađani koji su prisutvovali konceru i oni koji su samo došli na minut da daju prilog.

Pročitajte i...  Svetosavska akademija u Srednjoj školi u Blacu

Otac Goran koji je sa majkom i setrom sinoć prisustvovao humanitarnom koncertu, zahvalio se svima na pomoći i pozvao sve koji mogu da pomognu da se jave.

Ekipa Crvenog krsta Kuršumlija, sa volonterima, takođe je prisustvala koncertu, i  danas su uplatili u skladu sa svojim mogućnostima 10.000 dinara.

-Pored paketa mi smo izdvojili i 10.000 dinara. Ova porodica je  u teškoj materijalonoj situaciji, samo otac Goran radi kao kurir u školi, majka je trenutno sa Đorđem u Banji Koviljači na banjskom lečenju. Pozvala bih sve koji mogu da pomognu, da se jave, mogu i putem SMS 650 na 3030 ili dinarski ili devizni račun,  link “e-doniraj, preko fondacije Šapić, gde je sve transparetno. Svaka uplata se vidi i ko je upaltio i koliko. Za sada preko njih je uplaćeno 582.000 dinara i 85 evra. Oni će taj novac prebaciti kada se bude prikupio novac za operaciju jer novac je namenski. Svi koji žele da kontaktiraju porodicu,  mogu da pozovu oca malog Đorđa, Gorana na 062/ 103 1 841-kazala je Radosava Mićović, sekretar Crvenog krsta Kuršumlija.

 

Pročitajte i...  Završena sezona lova na divlje svinje, odstreljeno 80 komada

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470216

6 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Na humanitarnom koncertu za malog Đorđa Todorovića prikupljeno 56.550 dinara”

  1. To nije ni 500e sramota toliko o nama kao gradu i gradjanima….

  2. Svaka cast za trud crvenog krsta i kancelarije za mlade a nas gradjana treba da je sramota

  3. Hvala punoo crvenom krstu, kancelariji za mlade, ucesnicima koncerta mladim ljudima na humanosti, gradjanima za mog Djordja veliko hvala od srca!

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up