U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Na Merdaru se čekalo sedam sati

Autor 7 jan 2019

KURŠUMLIJA- Na administrativnom prelazu Merdare proteklog vikenda bila je neopisiva gužva a za ulazak u centralnu Srbiju čekalo se i do sedam sati.

Mediji navode da su dugačke kolone uzrokovane velikim brojem Albanaca koji rade u zapadnoevropskim zemljama, pa se sada vraćaju od kuće nakon novogodišnjih praznika.

Međutim, zamenik ministra unutrašnjih poslova Isa Džemajlaj, pronašao je još jedan razlog za ovakve gužve i, naravno, optužio Srbiju.

On kaže da su gužve nastale zbog velikog broja albanskih gasarbajtera, ali i zato što srpski carinici ne rade svoj posao kako treba i zbog svoje sporosti dozvoljavaju da se prave ovolike kolone.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=90233

7 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

12 komentara za “Na Merdaru se čekalo sedam sati”

 1. Trebalo je i više. Nisu trebali da ih puste da izadju kao oni našima što nedaju da obiđu crkve i grobove najrodjenijih

 2. Malo je, 7 dana su trebali da čekaju mmu im jbm

 3. Ne da se čeka. Nego zid i jedan šiptari nedeljno da prodje kroz Srbiju!

 4. Trebali su da ih puste kad deblokiraku baše crkve i puteve da bi srbi proslavili božić
  Ja bih pustio i sve blokiro kod kosančić ivan
  Kad se vrate naši sa kosova koji su proslavili badnji dan i božić tad bih pustio al na svaka tri sata po jednog tako da ne prave guzve i prekršaje kroz srbiju

 5. E al slatki su 5e po autu

 6. Zatvoriti ..totalno prelaz…govna šiptarska..

 7. Danilo Toplicanin

  Kosovski Albanci su trazili drzavu pa sta zele sada? Oni prolaze sa licnon kartom koju izdaje Pristina koju Srbija nepriznaje. Ali ipak smo priznali uz dodatni papir?! Nismo trebali tako samo ko ima pasos Srbije ili druge zemlje. Treba da cekaju sta se cude. Plus neko treba da naplacuje ono smece sto bacaju svugde pored puta. Ili sto voze brzo kroz naseljena mesta. dosta smo mi dozvolili da oni rade sta zele vreme je mozda da okrenemo list.

 8. A ko to da uradi ja bi njih hermetički zatvorio pa bi oni bili manji od mahovog zrna.

 9. Da je bilo pameti taj prelaz bi bio zatvoren,unistise nam put sleperima…

  • i ja

   bih zatvorio prelaz, a šleperi su većinom naši i voze ih naši ljudi sa našom robom u njima tako da ih mi uništavamo a ne oni, a zbog 100 posto ih nešto i nema sada da idu.

 10. Kuršumličanin

  Pa neka idu preko crne gore ili aaalbanije sta ce kroz nasu SRBIJU,eno im ga hhharadinaj i tttaci sa sve nezavisno kosovo,jel oni otvorise granice sa albanijom neka idu bez zastoja i to u tri ilepe i cetiri prevrtacke materine.ZBOGOM za uvek ivek vekova.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up