U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Najbolji Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije

Autor 24 dec 2017

KURŠUMLIJA- Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije iz Kuršumlije uvek zna da oduševi decu svojih članova. Ove godine, mališani su sa čuđenjem i oduševljenjem dočekali Deda Mraza koji je svirao harmoniku i imao pratnju, Baba Mrazicu.

 

Deca su sa oduševljenjem pratila Deda Mraza, a posle završene pesme, odmah pitala- otkud Deda Mraz zna da svira? Odgovor je bio da Deda Mraz postoji da bi decu uveseljavao i da sve što radi, radi zarad njihove sreće i njihovih osmeha.

Da se podsetimo da se pre dve godine Deda Mraz pojavio u oklopnom vozilu, a prošle godine je decu svojih pripadnika, koji nisu bili u mogućnosti da dođu i dovedu decu zbog terena, iznenadio tako što je dolazio na kućnu adresu.

Pročitajte i...  Dragica Filipović: Biblioteka je riznica pisane reči

I ove godine će Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije iz Kuršumlije, doneti paketiće na kućnu adresu deci članova sindikata koji se nalaze na multinacionalnim operacijama i obezbeđenju državne granice.

-Naš Deda Mraz je najbolji, on uvek pronađe način da nas oduševi. On nije običan, on ne govori samo Ho, ho,ho, on igra, peva, vozi, zna gde mi živimo i donosi nam najlepše poklon!!!, kaže naša mala sagovornica.

 

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free online course
download micromax firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=73809

24 dec 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up