U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Najbolji Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije

Autor 24 dec 2017

KURŠUMLIJA- Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije iz Kuršumlije uvek zna da oduševi decu svojih članova. Ove godine, mališani su sa čuđenjem i oduševljenjem dočekali Deda Mraza koji je svirao harmoniku i imao pratnju, Baba Mrazicu.

 

Deca su sa oduševljenjem pratila Deda Mraza, a posle završene pesme, odmah pitala- otkud Deda Mraz zna da svira? Odgovor je bio da Deda Mraz postoji da bi decu uveseljavao i da sve što radi, radi zarad njihove sreće i njihovih osmeha.

Da se podsetimo da se pre dve godine Deda Mraz pojavio u oklopnom vozilu, a prošle godine je decu svojih pripadnika, koji nisu bili u mogućnosti da dođu i dovedu decu zbog terena, iznenadio tako što je dolazio na kućnu adresu.

Pročitajte i...  (Video) Kosanica dobra ali nedovoljno za pobedu

I ove godine će Deda Mraz Vojnog sindikata Srbije iz Kuršumlije, doneti paketiće na kućnu adresu deci članova sindikata koji se nalaze na multinacionalnim operacijama i obezbeđenju državne granice.

-Naš Deda Mraz je najbolji, on uvek pronađe način da nas oduševi. On nije običan, on ne govori samo Ho, ho,ho, on igra, peva, vozi, zna gde mi živimo i donosi nam najlepše poklon!!!, kaže naša mala sagovornica.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=73809

24 dec 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up