U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Najbolji đaci kod predsednika

Autor 8 jula 2019

BLACE- U kabinetu predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića upriličen je prijem za đake generacije osnovne i srednje škole u Blacu, Nevenu Bogićević i Milicu Maksić.

Prijemu je prisustvovala i načelnica opštinske uprave Opštine Blace Julijana Jovanović, direktori osnovne i srednje škole u Blacu, Danijela Nikolić i Gordana Đorđević, i profesorka Jasmina Spasić.

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić ovom prilikom đacima generacije osnovne i srednje škole u Blacu uručio je prigodne poklone ispred lokalne samouprave opštine Blace i poželeo im sve najbolje u daljem školovanju.

-Čestitao bih im jer su pokazali da su najbolji u svojim generacijama.Ujedno im želim puno uspeha u daljem školovanju, da budu vredni, marljivi, uporni i istrajni u svim ciljevima koje su sebi postavili jer jedino tako mogu da ih ostvare, rekao je ovom prilikom predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić.

Pročitajte i...  Izbeglice otkupljuju stanove

Đak generacije osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, Nevena Bogićević upisala je gimnaziju u srednjoj školi u Blacu, dok je najbolji učenik Srednje škole Blace Milica Maksić, upisala farmaciju na medicinskom fakultetu u Nišu.

Jasmina Spasić, profesor srednje škole Blace, ističe da je Milica Maksić bila đak generacije i u osnovnoj školi.

-Ove godine svi učenici gimnazije u Blacu upisali su željene fakultete na budžetu a u našu školu došli su bezmalo svi vukovci osnovne škole, što je veliki uspeh i za njih i za nas kao školu, istakla je profesor Jasmina Spasić.

Đak generacije Srednje škole Blace, Milica Maksić svim budućim srednjoškolcima toplo preporučuje da upišu gimnaziju u Blacu , dok je Nevena Bogićević svim osnovcima poručila da uživaju u danima provedenim u osnovnoj školi ” Stojan Novaković” u Blacu, jer to je jedna od lepih uspomena.

Pročitajte i...  Predsednik opštine Milan Ćurčić na ceremoniji dodele ugovora za podršku ženskom preduzetništvu

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469145

8 jula 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Najbolji đaci kod predsednika”

  1. Kluzo

    Glavno pitanje je da li je on bio odličan djak u školi makar, da bi bio dostojan da primi ovakve velike djake.Naravno da nije ni bio blizu odličnih.E Srbijo šta si dočekala.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up