U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Najbolji đaci kod predsednika

Autor 8 jul 2019

BLACE- U kabinetu predsednika Opštine Blace Milana Ćurčića upriličen je prijem za đake generacije osnovne i srednje škole u Blacu, Nevenu Bogićević i Milicu Maksić.

Prijemu je prisustvovala i načelnica opštinske uprave Opštine Blace Julijana Jovanović, direktori osnovne i srednje škole u Blacu, Danijela Nikolić i Gordana Đorđević, i profesorka Jasmina Spasić.

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić ovom prilikom đacima generacije osnovne i srednje škole u Blacu uručio je prigodne poklone ispred lokalne samouprave opštine Blace i poželeo im sve najbolje u daljem školovanju.

-Čestitao bih im jer su pokazali da su najbolji u svojim generacijama.Ujedno im želim puno uspeha u daljem školovanju, da budu vredni, marljivi, uporni i istrajni u svim ciljevima koje su sebi postavili jer jedino tako mogu da ih ostvare, rekao je ovom prilikom predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić.

Pročitajte i...  U prokupačkoj bolnici zaraženo 50 zaposlenih

Đak generacije osnovne škole „ Stojan Novaković“ u Blacu, Nevena Bogićević upisala je gimnaziju u srednjoj školi u Blacu, dok je najbolji učenik Srednje škole Blace Milica Maksić, upisala farmaciju na medicinskom fakultetu u Nišu.

Jasmina Spasić, profesor srednje škole Blace, ističe da je Milica Maksić bila đak generacije i u osnovnoj školi.

-Ove godine svi učenici gimnazije u Blacu upisali su željene fakultete na budžetu a u našu školu došli su bezmalo svi vukovci osnovne škole, što je veliki uspeh i za njih i za nas kao školu, istakla je profesor Jasmina Spasić.

Đak generacije Srednje škole Blace, Milica Maksić svim budućim srednjoškolcima toplo preporučuje da upišu gimnaziju u Blacu , dok je Nevena Bogićević svim osnovcima poručila da uživaju u danima provedenim u osnovnoj školi ” Stojan Novaković” u Blacu, jer to je jedna od lepih uspomena.

Pročitajte i...  U Blacu juče pet pozitivnih na koronu

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469145

8 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Najbolji đaci kod predsednika”

  1. Kluzo

    Glavno pitanje je da li je on bio odličan djak u školi makar, da bi bio dostojan da primi ovakve velike djake.Naravno da nije ni bio blizu odličnih.E Srbijo šta si dočekala.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up