U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Nekategorizovano.

Najbolji kod predsednika

Autor 6 jul 2018

BLACE- Opština Blace nagradila je najbolje učenike a predsednik opštine Zoran Jozić priredio je prijem za đake generacije Anastasiju Đinđić i Nataliju.

 

Tom prilikom Anastasiji Đinđić, đaku generacije u Osnovnoj školi „Stojan Novaković“ i Nataliji Ivković, đaku generacije Srednje škole „Blace“ uručeni su prigodni pokloni u vidu knjiga i novčane nagrade za postignut uspeh tokom školovanja.

Svečanom prijemu đaka generacije prisustvovali su direktori osnovne i srednje škole u Blacu, Danijela Nikolić i Goran Jozić i razredni starešina đaka generacije u srednjoj školi „ Blace“ Snežana Vukosavljević.

 

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić istakao je ovom prilikom da su najbolji kojima treba posvetiti dosta pažnje i u narednom periodu.

-Presrećan sam kada imam priliku da budem sa najboljima i da koliko je u našoj mogućnosti, možemo da nagradimo najbolje. Ovo su đaci generacije u osnovnoj i srednjoj školi i ja im u budućnosti želim sve najbolje. Trebamo da se bavimo onima koji su najbolji i njima treba da posvetimo pažnju, istakao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić prilikom današnjeg prijema priređenog u čast najboljih učenika osnovne i srednje škole u Blacu.

Pročitajte i...  Todići zasadili još šest hektara vinograda

Inače, u Blacu je nekoliko godina unazad postala tradicija da se nagrađuju svi učenici koji na republičkim i okružnim takmičenjima osvajaju nagrade.

 • To je postala tradicija i na taj način ih i motivišemo i zahvaljujemo im se na prezentovanje čitave opštine, dodao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

Đaci generacije, Anastasija Đinđić i Natalija Ivković istakli su da im nagrade i od škole i od lokalne samouprave mnogo znače.

Anastasija Đinđić ističe da se radom sve postiže, a svoje dalje školovanje nastaviće u Gimnaziji u Nišu na prirodno-matematičkom smeru.

Đak generacije u srednjoj školi „Blace“ Natalija Ivković svoje dalje školovanje nastavlja na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Tokom školovanja u blačkoj Gimnaziji ističe da je sve bilo lako i svima preporučuje da upišu Gimnaziju u Blacu.

Pročitajte i...  Prvi digitalni sajam cveća u Blacu na pravi način promovisao proizvođače cveća

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82639

6 jul 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Najbolji kod predsednika”

 1. Perica

  Srecna i zadovoljna dinastija !
  Deco vama svaka cast ali bezite odavde kud vas noge nose!
  Srecno!

 2. Vidoje

  Bravo za Anastasiju i Nataliju. Puno srece u daljem školovanju. Vredna deca koja su zasluzila nagradu.
  A ovi ostali na slikama što bi naš narod rekao: “u san se ne snili”.

 3. Miki

  Pa ovaj je još predsednik. Auuuu

 4. Projekti i tenderi

  Jos je predsednik, i to sa levom i desnom rukom sto se vidi iz prilozenog.
  Bravo dečice i pozdrav prof. Sneški.

 5. Kapacitet moja

  Bivši deco.Bivši.

 6. sarka

  Bravo za Nataliju, Anastasiju i prof. Snesku!!! Ostalima sa slike je *** Omladino bezi iz Blaca i nikada se ovde ne vracajte, jer ovde ne vole pametne i sposobne,jer su takvi pretnja hipertrofiranom egu ovih “mocnika”….

 7. Darko

  Čestitke za najbolje učenike obe škole a ovima neka je bog u pomoć.

 8. Perhan

  Ne razumem zašto sve pretvarate u politiku,ova deca su zaslužila malo više pažnje u vašim komentarima,sa njima su radili neki od požrtvovanih ljudi što se i vidi jer su njih dve pravi đaci.Ostavite politiku političarima a okrenite se deci.Deci čestitam i želim sve najbolje u budućnosti.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up