U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti, Nekategorizovano.

Najbolji kod predsednika

Autor 6 jula 2018

BLACE- Opština Blace nagradila je najbolje učenike a predsednik opštine Zoran Jozić priredio je prijem za đake generacije Anastasiju Đinđić i Nataliju.

 

Tom prilikom Anastasiji Đinđić, đaku generacije u Osnovnoj školi „Stojan Novaković“ i Nataliji Ivković, đaku generacije Srednje škole „Blace“ uručeni su prigodni pokloni u vidu knjiga i novčane nagrade za postignut uspeh tokom školovanja.

Svečanom prijemu đaka generacije prisustvovali su direktori osnovne i srednje škole u Blacu, Danijela Nikolić i Goran Jozić i razredni starešina đaka generacije u srednjoj školi „ Blace“ Snežana Vukosavljević.

 

Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić istakao je ovom prilikom da su najbolji kojima treba posvetiti dosta pažnje i u narednom periodu.

-Presrećan sam kada imam priliku da budem sa najboljima i da koliko je u našoj mogućnosti, možemo da nagradimo najbolje. Ovo su đaci generacije u osnovnoj i srednjoj školi i ja im u budućnosti želim sve najbolje. Trebamo da se bavimo onima koji su najbolji i njima treba da posvetimo pažnju, istakao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić prilikom današnjeg prijema priređenog u čast najboljih učenika osnovne i srednje škole u Blacu.

Inače, u Blacu je nekoliko godina unazad postala tradicija da se nagrađuju svi učenici koji na republičkim i okružnim takmičenjima osvajaju nagrade.

 • To je postala tradicija i na taj način ih i motivišemo i zahvaljujemo im se na prezentovanje čitave opštine, dodao je predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

Đaci generacije, Anastasija Đinđić i Natalija Ivković istakli su da im nagrade i od škole i od lokalne samouprave mnogo znače.

Anastasija Đinđić ističe da se radom sve postiže, a svoje dalje školovanje nastaviće u Gimnaziji u Nišu na prirodno-matematičkom smeru.

Đak generacije u srednjoj školi „Blace“ Natalija Ivković svoje dalje školovanje nastavlja na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Tokom školovanja u blačkoj Gimnaziji ističe da je sve bilo lako i svima preporučuje da upišu Gimnaziju u Blacu.

 

Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download intex firmware
Download WordPress Themes
free online course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82639

6 jula 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Najbolji kod predsednika”

 1. Perica

  Srecna i zadovoljna dinastija !
  Deco vama svaka cast ali bezite odavde kud vas noge nose!
  Srecno!

 2. Vidoje

  Bravo za Anastasiju i Nataliju. Puno srece u daljem školovanju. Vredna deca koja su zasluzila nagradu.
  A ovi ostali na slikama što bi naš narod rekao: “u san se ne snili”.

 3. Miki

  Pa ovaj je još predsednik. Auuuu

 4. Projekti i tenderi

  Jos je predsednik, i to sa levom i desnom rukom sto se vidi iz prilozenog.
  Bravo dečice i pozdrav prof. Sneški.

 5. Kapacitet moja

  Bivši deco.Bivši.

 6. sarka

  Bravo za Nataliju, Anastasiju i prof. Snesku!!! Ostalima sa slike je *** Omladino bezi iz Blaca i nikada se ovde ne vracajte, jer ovde ne vole pametne i sposobne,jer su takvi pretnja hipertrofiranom egu ovih “mocnika”….

 7. Darko

  Čestitke za najbolje učenike obe škole a ovima neka je bog u pomoć.

 8. Perhan

  Ne razumem zašto sve pretvarate u politiku,ova deca su zaslužila malo više pažnje u vašim komentarima,sa njima su radili neki od požrtvovanih ljudi što se i vidi jer su njih dve pravi đaci.Ostavite politiku političarima a okrenite se deci.Deci čestitam i želim sve najbolje u budućnosti.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up