DruštvoPoslednje VestiProkuplje

Najbolji učenici idu na izlet u Prolom Banju

PROKUPLJE- Stotinu najboljih učenika svih prokupačkih osnovnih i srednjih škola Grad Prokuplje nagrađuje jednodnevnim izletom do Prolom Banje i obilaskom Đavolje Varoši i drugih znamenitosti tog dela topličkog kraja.

Bazen u Prolom Banji, foto fejsbuk stranica Prolom Banja

Izlet je  u nedelju 27. juna, kada će đaci sa svojim profesorima otputovati u Đavolju Varoš, a nakon obilaska te svetski poznate znamenitosti topličkog kraja, ostatak dana će provesti u Prolom Banji gde je za njih planiran ručak, a nakon toga zabava i druženje.

Okupljanje đaka je zakazano u osam sati ispred sportske hale „Dr Zoran Đinđić“ odakle će se organizovano autobusima krenuti na izlet.

Kako je rekla Katarina Veljović, član Gradskog Veća u Prokuplju zadužena za obrazovanje, to je samo mali znak pažnje prema najvrednijim i najboljim prokupačkim učenicima, koji su se tokom ove školske godine, a i tokom celog školovanja trudili da postignu najbolji uspeh u školi.

Grad Prokuplje veliku pažnju poklanja obrazovanju i uslovima za rad i boravak dece u školama, istakla je Katarina Veljović i podvukla da se značajna sredstva iz gradskog budžeta izdvajaju za nagrađivanje najboljih učenika svih prokupačkih osnovnih i srednjih škola, kao i najboljih studenata koji postižu zapažene rezultate na državnim univerzitetima u Srbiji.

50% LikesVS
50% Dislikes
Više
Pogledajte rakođe
Close
Back to top button