U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Najveći uspeh do sada: Igor Stanojević iz Prokuplja deseti na Beogradskom maratonu

Autor 22 apr 2018

 

PROKUPLJE- Igor Stanojević iz Prokuplja postigao najbolji rezultat do sada od kada trči Beogradski maraton. Igor je osvojio 10. mesto u generalnom- opštem plasmanu, a 2. mesto u kategoriji. Ovo je zaista odličan rezultat s obzirom da je 73 zemalja imalo svoje učesnike.

-Ovo je zaista najveća sportska manifestacija u našoj zemlji što se tiče trčanja. Uvek je mnogo dobrih takmičara iz bukvalno celog sveta. Organizacija je dobra, sa velikim brojem okrepnih stanica koje su nam itekako bile potrebne, jer je sunce jako peklo i otežavalo svima koji su se takmičili. Od početka trke sam krenuo malo rezervisano i pojačavao iz kilometra u kilometar. Na kraju sam završio trku 42.2km. za 3:01:12 i osvojio 10. mesto u generalnom plasmanu a 2. u svojoj kategoriji. S obzirom da sam u trenažnoj fazi priprema za trku koja me čeka septembra meseca, i da mi forma nije baš na visokom nivou,  ja sam prezadovoljan trkom i osvojenim 10. mestom-kaže Stanojević i dodaje da su i Mladen Miljković, Aleksandar Rajić, Miša Kantar, Jelena i ostali iz AK Topličanin ostvarili zadovoljavajuči rezultat.

Inače, na 31. po redu Beogradskom maratonu učestvovali su trkači iz 73 zemalja. U maratonskoj i polumaratonskoj trči, učestvovao je preko 7.300 trkača i još preko 20.000 onih koji su trčali trku zadovoljstva na 5 kilometara.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=79313

22 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up