U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Reportaža.

Napred Kole, Prokuplje je uz tebe!

Autor 29 mar 2019

PROKUPLJE- Konstantin Pantić, dečak iz porodice u našem gradu tradicionalno poznate po frizerskom zanatu, rođen je 2007. godine, a fudbalom je počeo da se bavi već sa pet godina u FK “Topličanin, pod rukovodstvom Miodraga Savića, osnivača i direktora omladinske škole našeg kluba, i nekadašnjeg prvotimca “Reala sa Nišave”, Radničkog iz Niša, u vreme dok se ovaj tim nalazio u prvoj Jugoslovenskj ligi.

Manje je poznato kod onih koji poznaju Konstantinovog oca Zorana kao frizera i vlasnika frizerskog salona “Atelje Dibac”, da je i on nekad bio talentovani fudbaler Topličanina, koji je zbog čestih povreda uzrokovanih nestručnošću trenera napustio, ali je kasnije postao majstor Wing Chun Kung Fua.
Sina Konstantina je otac, u Prokuplju poznatiji kao “Panta”, još kao dete redovno vodio na treninge fudbala, a imao je puno toga da nauči i od svog oca o “najvažnijoj sporednoj stvari na svetu”.
Već sa 7 godina mali Kole prelazi u Radnički iz Niša, gde je odmah proglašen fenomenom, naslednikom Piksija, i zvezda “You Tube” kanala, pimplujući Obrenovićevom ulicom u Nišu 465 puta. Potom se seli u Novi Sad i upisuje u fudbalsku školu “Siniša Mihajlović”.
Posle par meseci 2015. godine selektira ga Crvena Zvezda a nakon par meseci selektira ga i FK Vojvodina. S obzirom na to da je bio premlad za obe selekcije, u “Vojvodini” je igrao za stariju generaciju, a u Zvezdi” sa svojim vršnjacima.

Pročitajte i...  Putari spremni za zimu


Sa Zvezdom je bio na nekoliko međunarodnih turnira, a za kamp u Splitu, odabran je u žestokoj konkurenciji od 180 učesnika.
Obzirom da je nastavio život i školovanje u Novom Sadu sve do početka ove godine trenirao je i takmičio se za FK Vojvodinu, da bi zbog poslovnih obaveza svojih roditelja početkom marta ove godine ponovo nastavio trenažne aktivnosti u FK Crvena zvezda u Beogradu.
Obzirom da je ranijih godina kao igrač Zvezde proglašen za najboljeg igrača turnira u Zrenjaninu, kao i na međunarodnom turniru u Bugarskoj, gde je njegova generacija bila ubedljivi pobednik turnira, rezultatom 5 : 0.
Nadamo se da će naš mali Kole izdržati sve ove, nemale napore i iskušenja, jer je od malena imao samo jednu želju : “Da postanem najbolji fudbaler na svetu !!
Samo napred Kole, Prokuplje je uz tebe !

Pročitajte i...  Sve više pacijenata sa teškom kliničkom slikom


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=463918

29 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up