Smiley face
U kategoriji Blace, Doljevac, Kuršumlija, Merošina, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Naprednjaci dobijaju ozbiljnu konkurenciju: Na političkom nebu Srbije pojavljuje se nova stranka koja može odmah da osvoji vlast

Autor 19 sep 2018

KURŠUMLIJA- Četiri poljoprivredna udruženja iz Prijepolja, Priboja, Užica i Šapca, donela su odluku da aktivno krenu sa političkim delovanjem i to na prvim narednim izborima. Ulazak u politiku vide kao “nužno zlo” i jedini način da se izbore za prava poljoprivrednih proizvođača i seljaka.

I ako su vrata resornog ministarstva poljoprivrede širom otvorena za sve proizvođače, iz udruženja Limska dolina, Vilamet, Mačva i poljoprivrednih proizvođača iz Užica, smatraju da rešenje za njihove nedaće, prvenstveno sa niskom otkupnom cenom maline, ali i drugih proizvoda, prevazilazi nadležnosti Ministarstva poljoprivrede, da njihov glas i vapaj ne dopire do drugih državnih organa, te da sada nema ko da štiti njihove interese. Zbog toga spas vide ulaskom u republički i lokalni parlament.

– Sa ministrom Branislavom Nedimovićem imamo odličnu saradnju, međutim on sam ne može da reši naše nagomilane probleme. Nama nije primarni cilj da se bavimo politikom i da budemo politički angažovani, jer smo mi prevashodno poljoprivrednici koji žive od svog rada na imanjima – kaže Slađana Stanković, predsednica Skupštine Udruženja poljoprivrednih proizvođača iz Užica, piše espreso.rs.

Nema sumnje da postoji velika verovatnoća da će se novoj stranci pridružiti posebno malinari i iz drugih krajeva Srbije.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=85329

19 sep 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Naprednjaci dobijaju ozbiljnu konkurenciju: Na političkom nebu Srbije pojavljuje se nova stranka koja može odmah da osvoji vlast”

  1. Mile Koprivica

    Nema potrebe, imaju Rističevića u Parlamentu…Kažu da je vrlo stručan i uticajan i da radi za seljaka …

  2. Turgun

    Stranka da se zove Samo motka Srbina spašava SMSS

  3. Da cesid ne pravi izbornu krađu

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up