U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Naprednjaci iz Žitorađe osudili napade na Aleksandra Vučića

Autor 1 avg 2019

ŽITORAĐA- Na jučerašnjoj konferenciji za štampu Opštinski odbor Srpske napredne stranke Žitorađa najoštrije je osudio napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića, nazivajući to bednim pokušajem da se lažima i uvredama izazove destabilizacija Srbije.

  • Osuđujemo sramnu kampanju koja je pokrenuta protiv najužih članova porodice predsednika i bedne pokušaje da lažima i uvredama izazovu destabilizaciju Srbije”, saopštio je OO SNS Žitorađa.

Kako je istakao Ivan Stanojević iz OO SNS Žitorađa nedopustivo je da u trenutku kada predsednik Aleksandar Vučić uživa najveću podršku naroda pojedinci misle da orkestriranim napadima na njegovu porodicu mogu da ga pobede.

  • Predsednik se ne obazire na ove monstruozne napade već je nastavio da jača našu zemlju, a to je pokazao u Nišu gde je stiglo deset oklopno-izviđačkih vozila pešadije BRDM 2, dobijenih od Ruske Federacije. Da se brine o svom narodu i boljem standardu govori i vest da će jedna firma iz Japana, samo u prvoj fazi, uložiti 390 miliona evra u našu zemlju – istakao je Stanojević.
Pročitajte i...  Još 60.000 vaučera za odmor u Srbiji: Danas počele prijave

Opštinski odbor SNS Žitorađa poručuje da čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića, politiku mira i svaku njegovu odluku koja vodi napretku i boljoj budućnosti Srbije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469940

1 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Naprednjaci iz Žitorađe osudili napade na Aleksandra Vučića”

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up