U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Narodni poslanik Darko Laketić obezbedio alkohol za Bolnicu

Autor 3 apr 2020

PROKUPLJE- Prokupačka Bolnica danas je dobila 540 litara alkohola od blačke firme „MI-MI“ d. o. o, zahvaljujući, kako kaže direktorka Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, Snježana Arsić, narodnom poslaniku i kolegi, doktoru Darku Laketiću.

-Zalihe alkohola bile su na minimumu. Ova donacija, kao i sva druga pomoć je veoma dragocena. Bolnica je sada solidno snabdevena zaštitnom opremom, tako da možemo da pružimo svu neophodnu zdravstvenu pomoć pacijentima za koje se sumnja da su zaraženi Kovidom 19, a koji se trenutno nalaze na Infektivnom odeljenju, naglasila je ona i dodala da je Laketić obećao da će i u narednom periodu raditi na tome da prokupačke zdravstvene ustanove dobiju neophodnu pomoć.

Pročitajte i...  U ponedeljak akcija dobrovoljnog davanja krvi

Darko Laketić kaže da će uraditi sve što može, kako bi zdravstvene ustanove u Prokuplju imale svu neophodnu opremu za rad, a sve u cilju zaštite zaposlenih i pacijenata, i nesmetanog lečenja i oporavka građana.

-Nadležni su tu da obezbede neophodna sredstva za rad i lekove, a građani moraju da im olakšaju tako što će poštovati preporuke struke i mere Vlade Republike Srbije. Apelujem na ljude da ne izlaze iz svojih domova, da ne ostvaruju nikakve kontakte, da se izoluju, kako bismo iz ove borbe što pre izašli kao pobednici, kazao je narodni poslanik iz Prokuplja Darko Laketić.

Osim prokupačkoj Bolnici, destilerija iz Blaca, po 540 litara alkohola, donirala je i zdravstvenim ustanovama u Beogradu i Kruševcu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=480119

3 apr 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Narodni poslanik Darko Laketić obezbedio alkohol za Bolnicu”

 1. gradjanin

  a kursumliji nista ? bravo za vas

 2. Dr.

  Bravo za Laketića

 3. Dr

  Verovatno je Laketic obezbedio i za Krusevac i Aleksandrovac.
  Vucic molio Kineza a Laketic Mimija!!Lepo kopira sefa!

 4. Komsija

  Nama od prokupcana ne treba nista , pa makar i pocrkali.

 5. Bss

  Svaka cast doktoru ali da pitam direktoricu sta je ucinila povodom toga da su zalihe bile na minimumu? Lako je biti direktor u normalnoj situaciji ali pravi direktor se pokaze u teskoj situaciji i obezbedi sve za svoje radnike a ne kao ona.

 6. Šta bi Prokuplje da nema Laketića?

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up