U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Naše banje sve privlačnije za roditelje s malom decom

Autor 21 feb 2020

KURŠUMLIJA- Lukovska i Prolom banja su godinama najtraženije turističke destinacije u Srbiji. Zbog bogatstva termomineralnih voda i raznovrsnih sadržaja, sezona traje tokom cele godine. I ove zime raspust tu provode mnogi mališani iz Srbije i regiona, najviše iz Makedonije i Bugarske.

Za imenicu banja, uz Prolom i Lukovsku banju odavno se ne vezuje slika ljudi kojima su potrebni isključivo zdravstvena pomoć i oporavak.
Ove banje privlače sve više mladih gostiju i roditelje s malom decom, tako da ne čudi što su ovoga raspusta prepune dečije graje i smeha.

Svi smeštajni kapaciteti odavno su popunjeni, jer su se domaćini potrudili da mladim generacijama, osim čistog vazduha i netaknute prirode,ponude raznovrsne sadržaje.

Posebno zadovoljstvo gostima predstavlja kupanje u otvorenim bazenima, kada napolju ima snega, jer je voda temperature do 37 stepeni.

Pročitajte i...  Na vezi sa poznatima

“Najmlađi imaju svakodnevno animaciju, zabavu u dečjoj igraonici, gde provode vreme sa profesionalnim vaspitačima i animatorima. Stariji gosti uživaju ne samo u bazenima, već provode dosta vremena u svetu saune, u đakuzi bazenima sa slanom vodom. Koriste ovaj vazduh i provode jedan lep, porodični, zimski odmor”, rekla je Marina Cvetković iz Prolom Banje.

Produžen raspust prilika je da mnogi produže i boravak u banji, a osim naše, ovde raspust provode i deca iz regiona, najviše iz Makedonije i Bugarske.

(Izvor RTS)


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=478041

21 feb 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Naše banje sve privlačnije za roditelje s malom decom”

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up