U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Nastavlja se asfaltiranje puta Blace-Kuršumlija

Autor 9 maj 2019

BLACE/KURŠUMLIJA- Na osnovu dostavljenih informacija od strane javnog preduzeća Putevi Srbije, juče i danas trajaće izvođenje asfaltnih radova na presvlačenju kolovoza na Državnom putu IIA 214, deonica Blace – Kuršumlija u dužini od 1050 metara.

Radove na asfaltiranju deonice puta Blace-Kuršumlija izvodi preduzeće TRACE SRBIJA AD NIŠ, saopštila je Služba za informisanje opštine Blace.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465800

9 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Nastavlja se asfaltiranje puta Blace-Kuršumlija”

  1. a od Kursumlije do Merdara….Kola da polomis….Zlo i naopako…

  2. Vidoje

    Posle smene u rukovodstvu opštine najzad se krenulo sa nekim radovima. U protekljih nekoliko godina nije se radilo ništa osim trošenja. Imate priliku da to ispravite i narod će to ceniti na izborima.

  3. Radovan

    Ako docekaju izbore na vlasti! Gotovo je sa njima gori im pod noge,a Jozic vec napravio kaliciju sa filinim odbornicima. Ode Joza u Djilasov pokret,sve je vec dogovorio,a pitanje je dana kad ce da se desi ta skupstina! Eee jadno Blace sta si sve docekalo!

  4. Zoki

    I to je vest 1km asfalta novog preko starog. Sram vas bilo i ove što rade vas što javljate. Uskoro će na naslovnim stranama biti danas zakrpljene dve rupe a komsija bacio djubre u kantu.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up