U kategoriji Blace, Poslednje Vesti, Sport.

Nemanja Todorović se oprostio od igračke karijere, nastavlja kao trener

Autor 3 jun 2021

BLACE- Na utakmici Jastrebac-Bela Palanka sinoć je posle dve decenije igračku karijeru završio Nemanja Todorović. U rukometu je kao igrač igrao u 8 klubova iz 3 zemlje na dva kontinenta.

Dalju karijeru nastavlja kao trener a igračku je završio tamo gde je sa 10 godina i počeo – u rukometnom klubu Jastrebac Blace.

-Nakon 23 godine u rukometu, 8 klubova, svih mogućih liga, od najniže do najviših rangova, nakon 3 zemlje, 2 kontinenta, bezbroj pobeda i poraza, uspona, padova, telo je reklo dosta! Volje i dalje ima na pretek, ali jednostavno zdravlje ne dozvoljava. Vreme je da se kaže zbogom igranju ali sa druge strane i oberučke prihvatam jedan novi izazov! Izazov da si nekome trener, mentor, pomoćnik, učitelj, daje mi nadu i volju da ću u ovom izazovu biti jednako dobar i zadovoljan kao i svojom igračkom karijerom. Već veteran u igračkom smislu ali pionir u trenerskom poslu, hrani dušu da si ponovo mlad. Pa makar samo i po stažu. Valjda je to u ljudskoj prirodi. Mnoštvo saigrača, trenera, masera, prijatelja… Veliko hvala svima na potrošenom vremenu i deobi terena sa mnom. Nije uvek bilo idealno ali je definitivno zanimljivio i na kraju krajeva lepo. Zatvaramo jedno poglavlje ali i otvaramo novu knjigu! ‘Uvod’ je za sada onakav kakav sam i hteo da bude. Idealan, u voljenom i matičnom klubu i sa dobrim rezultatima. Nadam se još boljem i uspešnijem ‘glavnom’ delu knjige a do ‘zaključka’ mislim da sam još uvek daleko. Kakve će stranice ove nove knjige biti ostaje da vidimo. Svestan sam da od mene najviše i zavisi tako da sam spreman da dam sve od sebe. Za koliko je to dovoljno? Videćemo… Sportski pozdrav! Nemanja.

 

4
1

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=495769

3 jun 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions