U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Nesagledive posledice štete od nevremena u Blacu

Autor 4 avg 2019

BLACE- Pred opštinom Blace težak je period oko saniranja posledica nevremena koje je u velikim razmerama zahvatilo celu teritoriju ove opštine.

Nastala šteta je ogromna i opština nije u mogućnosti da sve sama reši. Vapaj i plač starih i nemoćnih u selima blačke opštine čuje se na sve strane, jer oluja ovoga puta nije imala milosti…

Zbog velikog obima štete u pomoć su pristigli i Vatrogasci spasioci, vatrogasne jedinice Blace koji na terenu otklanjaju posledice koje je nanela velika oluja.

  • Na terenu se srećemo sa štetom ogromnih razmera. Očekujemo pomoć u rešavanju problema i poledica oluje koje su velike.

Opština Blace obezbediće za najugroženije građevinski materijal i radnu snagu koja će im sanirati štetu, ali takvih je mnogo, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je tokom celog dana u obilasku terena.

  • Apelujemo na sve dobre ljude koji su u mogućnosti da nam priteknu u pomoć, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.
  • U selu Suvi Do velike štete od nevremena pretrpela je i porodica Bakić.
Pročitajte i...  Stiže Nova godina...

Vatrogasci spasioci, vatrogasne jedinice Blace pritekli su u pomoć oko saniranja štete tako da su u toku današnjeg dana u selu Suvi Do radili na otklanjanju velikih stabala drveće koje je palo ljudima na kuće…

U jednom delu sela Čungula još nema stuje jer je oluja oborila veliki broj bandera, u nepristupačnim terenima ogromna stabla drveća pala su na bandere tako da se svim silama i naporima radi na rešavanju ovih ne malih problema.

 

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470152

4 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up