U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Nesagledive posledice štete od nevremena u Blacu

Autor 4 avg 2019

BLACE- Pred opštinom Blace težak je period oko saniranja posledica nevremena koje je u velikim razmerama zahvatilo celu teritoriju ove opštine.

Nastala šteta je ogromna i opština nije u mogućnosti da sve sama reši. Vapaj i plač starih i nemoćnih u selima blačke opštine čuje se na sve strane, jer oluja ovoga puta nije imala milosti…

Zbog velikog obima štete u pomoć su pristigli i Vatrogasci spasioci, vatrogasne jedinice Blace koji na terenu otklanjaju posledice koje je nanela velika oluja.

  • Na terenu se srećemo sa štetom ogromnih razmera. Očekujemo pomoć u rešavanju problema i poledica oluje koje su velike.

Opština Blace obezbediće za najugroženije građevinski materijal i radnu snagu koja će im sanirati štetu, ali takvih je mnogo, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je tokom celog dana u obilasku terena.

  • Apelujemo na sve dobre ljude koji su u mogućnosti da nam priteknu u pomoć, ističe zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.
  • U selu Suvi Do velike štete od nevremena pretrpela je i porodica Bakić.
Pročitajte i...  Održana tradicionalna Ivanjdanska likovna kolonija

Vatrogasci spasioci, vatrogasne jedinice Blace pritekli su u pomoć oko saniranja štete tako da su u toku današnjeg dana u selu Suvi Do radili na otklanjanju velikih stabala drveće koje je palo ljudima na kuće…

U jednom delu sela Čungula još nema stuje jer je oluja oborila veliki broj bandera, u nepristupačnim terenima ogromna stabla drveća pala su na bandere tako da se svim silama i naporima radi na rešavanju ovih ne malih problema.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470152

4 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up