U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

NIS donirao Blacu pijaću vodu

Autor 3 jul 2020

BLACE- Kompanija NIS donirala je više od 33 hiljade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelji danima bez vode za piće iz gradskog vodovoda.

Predstavnici Nis-a danas su posetili Opštinu Blace i izvršili podelu pijaće vode  a opštini Blace donirano je 17 tone vode za piće.

Predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić zahvalio se donatorima, kompaniji Nis dodajući da je ovo samo jedna u nizu donacija a veruje da će ih biti još.

-Za opštinu Blace ovo je u ovom teškom trenutku veoma značajna donacija, ističe predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić a pomenuta voda biće donirana ustanovama poput Doma Zdravlja u Blacu, Doma za smeštaj odraslih lica ometenih u razvoju u selu Trbunju i ostalima .

Pročitajte i...  Dani šljive Blace 2020: Oglas za izbor najbolje zlatne šljivove rakije u 2020. godini

-„NIS već godinama pomaže lokalnim zajednicama u Srbiji i uvek smo spremni da pružimo podršku kada je to najpotrebnije. Čim smo čuli za probleme sa kojima se suočavaju Ivanjica i Blace, organizovali smo se i odlučili da pomognemo tako što ćemo donirati pijaću vodu koju proizvodi naša kompanija. Sigurni smo da ćemo na ovaj način doprineti da žitelji ove dve opštine lakše prevaziđu nevolju sa kojom su se suočili, a mi  ćemo i dalje biti spremni da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognemo građanima Srbije“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

U akciju doniranja vode za piće „Jazak“ aktivno su uključeni i volonteri NIS-a u okviru „Kluba volontera“, čime se nastavljaju humanitarne akcije kompanije NIS i njenih zaposlenih, u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pročitajte i...  Nezapamćen ulov na reci Toplici

Krizni štab vodu podelio Domu zdravlja, domu za stare, domu za ometene u razvoju i vrtiću u Blacu.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483353

3 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “NIS donirao Blacu pijaću vodu”

  1. Milojko

    A pa lepo, a gradjani neka kupuju vodu. Narod ima pare za bacanje, 5kg visnja za 6l vode. Sramota!!!

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up