U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Nova rasveta u parku

Autor 25 mar 2019

PROKUPLJE- Park u centru Prokuplja dobiće novo LED osvetljenje, jer je Grad Prokuplje izdvojio sredstva za rekonstrukciju i obnovu dotrajale rasvete.

Po projektu JP za urbanizam i uređenje Grada Prokuplja, radove izvodi JKP „Hameum“ koje je potpuno osposobljeno za ovu vrstu poslova, a prema rečima člana Gradskog veća za saobraćaj, komunalne delatnosti i zaštitu životne sredine, Filipa Jovanovića, uskoro se očekuje i njihov završetak, kada će park u centru grada zasijati novim osvetljenjem.

I ove godine, kao i prethodne, iz budžeta su izdvojena znatna sredstva za rekonstrukciju ulične rasvete u gradu, ali i na seoskom području.

Kako najavljuju u Gradskom veću, u toku je priprema za raspisivanje javne nabavke, što znači da će novo, savremeno osvetljenje dobiti i druge gradske lokacije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=463665

25 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Nova rasveta u parku”

  1. Mestanin

    Bravo za inicijativu, nadam se da će i staze uraditi. Nekad smo u predškolskom uzrastu tim stazama vozili trickle kao u gradskim saobraćajnicama sa iscrtanim pešačkim prelazima , sa znakovima prvenstva , stop i slično . Imali takmičenja o poznavanju pravila . A sad je tamo rasulo, prolazi samo ko da skrati put

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up