U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Novi “ležeći policajci”, poznavaoci tvrde da su “tanki”

Autor 7 jul 2019

KURŠUMLIJA- U Topličkoj ulici kod škole “Miloje Zakić” postavljeni su ležeći policajci. Pažnju su nam privukle dimenzije jer su ovi “policajci” baš veliki. Iako ih u većim gradovima ima odavno ovakvi ležeći policajci su prvi put postavljeni u Kuršumliji pa smo se kod poznavalaca raspitali da li dobro “rade”.

 

Jedan bivši policajac nam je rekao da posao nije dobro urađen. Trebalo je da budi viši (deblji) bar još pet centimetara. Drugi  problem je što će se između “njih dvojice”, a pogotovo ispred onog kod druge kapije škole, sakupljati voda prilikom jače kiše. I drugi naš sagovornik nam je potvrdio da su “policajci tanki” i da bez ikakvih problema preko njih može da se prođe brzinom od 80 kilometara na čas.

Pročitajte i...  U bolnici u Prokuplju 42 pacijenta, 19 na kiseoničkoj potpori

Ne sumnjamo da su nadležni odradili posao kako zahtevaju propisi. Ipak, možda ove dobronamerne primedbe pomognu ako se ovakvi “leželi policajci” postavljaju u drugim ulicama.

Inače, po slobodnoj proceni, ovi policajci su širi nego duži.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469127

7 jul 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Novi “ležeći policajci”, poznavaoci tvrde da su “tanki””

 1. Hmm…..
  Treba dobro razmisliti pre nego date komentar….
  Ima razlike na kojoj su kategoriji puta ti “policajci” da li se preko njih odvija samo gradski saobraćaj ili medjugradski…????

 2. kopaj kanal ako hoćeš da kola ne prolaze, ili potporni zid, ili po džepu “brzaka”

 3. Dragan

  Predlog, na znaku-uredjaju koji meri brzinu kretanja vozila na raskrsnici 50 metara ispred skole treba postaviti kameru-radar koji ce beleziti svako i najmanje prekoracenje, pa ko prekoraci brzinu poslati mu cestitku sa snimkom

 4. ja

  sta je ovo,kod nas srba sve je uvrnuto,ali ajde,bolje ista nego nista…

 5. Kosta

  Verujem da je tekst sala? Ovo je ocigledno zakrpa na putu kakav lezeci? Ovakav u Srbiji ne postoji. Jedino ako nije deo turisticke ponude opstine.

 6. Saobracaj je toliko gust da bi lezeci policajac trebao biti bar pola metra u visinu.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up