U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Obaveštenje o javnom uvidu, prezentaciji i javnoj raspravi o Studiji procene uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje autoputa E-80 Niš-Merdare

Autor 25 nov 2020

KURŠUMLIJA- Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije obaveštava javnost i zainteresovane organe i organizacije da je nosilac projekta “Koridori Srbije” d.o.o. Beograd, podneo Ministarstvu zaštite životne sredine zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje Autoputa E-80, Niš-Merdare, Sektor 2, od naselja Pločnik do Merdara, teritorija opštine Kuršumlija.

Uvid u Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu može se izvršiti u prostorijama Ministarstva, u Novom Beogradu, Omladinskih brigada 1, soba 428, svakog radnog dana od 11-14 časova, u roku od 20 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, u prostorijama opštinske uprave Kuršumlija, ul. Proleterskih brigada bb, 18430 Kuršumlija, kao i na veb sajtu Ministarstva: https://www.ekologija.gov.rs/obavestenja/procena-uticaja-na-zivotnu-sredinu/

Primedbe i mišljenja na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu podnose se u pisanom obliku i dostavljaju Ministarstvu zaštite životne sredine, Omladinskih brigada 1, Novi Beograd.

Dana 02.12.2020. godine sa početkom u 12 časova, u skladu sa instrukcijama Vlade Republike Srbije i kriznog štaba formiranog zbog uvođenja vanrednog stanja, biće održana javna rasprava i prezentacija predmetne Studije u prostorijama Opštinske uprave Kuršumlija, ul. Proleterskih brigada bb, 18430 Kuršumlija.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=488510

25 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions