U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Obaveštenje o režimu saobraćaja na putu Blace-Beloljin

Autor 12 nov 2019

BLACE- Na državnom putu I B reda broj 38, deonica Blace – Beloljin, do 31.12.2019. godine, od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na urgentnom održavanju habajućeg sloja kolovoza, svakog radnog dana osim nedelje.

Do 15.12.2019 godine, u periodu 08.00 – 12.00 i 13.00 – 17.00 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na asfaltiranju (izrada habajućeg sloja). Nakon 17.00 časova saobraćaj će se odvijati normalno.

U toku izvođenja radova alternativni pravac je deonica Blace – Kuršumlija iz pravca Blaca, a iz pravca Beloljina prema Blacu je opštinski put, deonica Tulare – Suvi Do – Stubal – Blace.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pročitajte i...  Još jedan težak poraz Topličanina


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474344

12 nov 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Obaveštenje o režimu saobraćaja na putu Blace-Beloljin”

  1. Sima

    Bice obelezen…. Kada, verovatno po zavrsetuku radova

  2. Tako se obaveštava.Svaka čast.

  3. Konačno. Zaslužio je taj kraj da ima dobre savremene puteve. To je poprečna veza sa Kosmeta, Toplice i Nišavskog okruga, Bugara, Grka i Turaka na putu za Kopaonik, Zapadnu Srbiju i dalje. Ujedno to je i veza za budući Moravski koridor, Mislim da takav put treba uraditi ( postojeći rekonstruisati) od pravca Kuršumlije prema Blacu i tako dobiti najkraću vezu prema Kuršumliji. Kuršumlijskoj Banji, Lukovskoj, Prolom Banji, Đavoljoj Varoši. Ujedno to bi iz pravca Kruševca bila najkraća veza za priključak na Toplički koridor preko petlje na ulazu u Kuršumliju. Da Kuršumlijska banja nebi ostala slepo crevo, potrebno je preko postojećeg asfaltnog puta preko Krtoka, uspostaviti dalje vezu na buduću petrlju Topličkog koridora u Rudaru. Tada se može reći da je Toplica premrežena glavnim putnim pravcima, kao osnova za budući ostanak i povratak stanovništva u taj kraj. Preduslov za to je i zazvoj industrije i usluga, dolazak nove radne snage, zaustavljanje odlaska i porast nataliteta u Kuršumlijskoj opštini.Verujte da je sve to izvodljivo.

  4. Nebitno

    Ne mlati

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up