U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Obeležen Međunarodni dan mladih

Autor 12 avg 2019

PROKUPLJE- Povodom Međunarodnog dana mladih Centar za porodicu Doma zdravlja u centru Prokuplja organizovao je akciju pod nazivom ‘Zaštiti se, budi odgovoran”. Akcija, koju je podržao i Grad Prokuplje, održana je u sklopu promocije projekta “Promovisanje demografske i populacione politike” koju sprovodi Kabinet ministra bez portfelja zadužen za demografsku i polulacionu politiku Vlade Srbije.

Zdravstveni radnici Centra, mladima su govorili o značaju zaštite reproduktivnog zdravlja.

-Mladim naraštajima treba govoriti o svim uzrocima i posledicama koji mogu uticati na zdravlje novorođenih beba. Zbog toga smo mi tokom ove godine organizovali mnoga predavanja, tribine i radionice na kojima smo govorili o mnogim temama sa kojima se susreću mladi i budući roditelji, izjavila je dr Nadežda Stojčić iz Centra za porodicu i istakla da su oni, bez obzira na sezonu godišnjih odmora, tokom avgusta planirali da održe pet predavanja.

Pročitajte i...  Patrijarh Irinej i ministar Vukosavljević dolaze u Kuršumliju

Na ovim predavanjima, koja se održavaju u prostorijama Centra za porodicu u prepodnevnim časovima, biće govora o “Zaštiti reproduktivnog zdravlja”, “Razvoju novorođenčeta, odojčadi i malog deteta”, “Vaspitanju dece” i drugim značajnim temama iz oblasti reproduktivne politike.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470381

12 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up