U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Obeležen Međunarodni dan mladih

Autor 12 avg 2019

PROKUPLJE- Povodom Međunarodnog dana mladih Centar za porodicu Doma zdravlja u centru Prokuplja organizovao je akciju pod nazivom ‘Zaštiti se, budi odgovoran”. Akcija, koju je podržao i Grad Prokuplje, održana je u sklopu promocije projekta “Promovisanje demografske i populacione politike” koju sprovodi Kabinet ministra bez portfelja zadužen za demografsku i polulacionu politiku Vlade Srbije.

Zdravstveni radnici Centra, mladima su govorili o značaju zaštite reproduktivnog zdravlja.

-Mladim naraštajima treba govoriti o svim uzrocima i posledicama koji mogu uticati na zdravlje novorođenih beba. Zbog toga smo mi tokom ove godine organizovali mnoga predavanja, tribine i radionice na kojima smo govorili o mnogim temama sa kojima se susreću mladi i budući roditelji, izjavila je dr Nadežda Stojčić iz Centra za porodicu i istakla da su oni, bez obzira na sezonu godišnjih odmora, tokom avgusta planirali da održe pet predavanja.

Pročitajte i...  Blačanin Dušan Đorđević predstavlja svoj film u Beogradu

Na ovim predavanjima, koja se održavaju u prostorijama Centra za porodicu u prepodnevnim časovima, biće govora o “Zaštiti reproduktivnog zdravlja”, “Razvoju novorođenčeta, odojčadi i malog deteta”, “Vaspitanju dece” i drugim značajnim temama iz oblasti reproduktivne politike.

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy free download
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470381

12 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up