DruštvoPoslednje VestiProkupljeŽitorađa

Obezbeđen materijal za haljine za hor „Biseri“

Nakon uspešno sprovedene donatorske akcije Udruženja Topličana u Beogradu i Nišu u periodu od 03.01. do 07.01.2021.godine u vezi prikupljanja sredstava za kupovinu materijala za haljine za decu iz pevačke grupe „BISERI“ iz Žitoradje, obaveštavamo sve učesnike ove lepe akcije da su danas u Nišu, u prodavnici materijala, predstavnici grupe „Biseri“ odabrali i kupili odgovarajući materjal za šivenje za nove haljine, saopštilo je Udruženje Topličana u Beogradu.
 I ovom prilikom svi članovi grupe „Biseri“ iz Žitoradje se zahvaljuju svim članovima oba udruženja i prijateljima koji su se odazvali i učestvovali u ovoj donatorskoj akciji.
Radujemo se što smo svi zajedno sproveli ovu uspešnu akciju i time doprineli jednom lepom, pravovremenom i korisnom zadovoljstvu vredne i uspešne dece iz grupe „BISERI“ iz Žitoradje.
Nakon završenog šivenja svih haljina, svi članovi i prijatelji udruženja će imati priilike da pogledaju haljine u kojima će  pevačka grupa „Biseri“ nastupati na lokalnim,republičkim i medjunarodnim manifestacijama.
Na kraju naše je da poželimo ovoj deci uspeh i blagoslov Gospodnji, da napreduju i da rastu u Veri i Ljubavi, stoji u saopštenju.
50% LikesVS
50% Dislikes
Back to top button