U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Objavljena lista opština koje su dobile sredstva za sufinansiranje projekata sanacije i rekultivacije deponija, među njima je i jedna toplička opština

Autor 9 maj 2019

BEOGRAD- Nakon objavljenog javnog poziva za sanaciju nesanitarnih deponija širom Srbije, Ministarstvo za zaštitu životne sredine donelo je odluku o konačnoj listi lokalnih samouprava koje ispunjavaju uslove za izradu projekata za sanaciju smetlišta.
Opštine koje su dobile sredstva za sfinansiranje projekata sanacije i rekultivacije deponija su Opština Blace, Ljig, Vrnjačka Banja, Irig, Merošina, Ćuprija, Ražanj, Zrenjanin, Bački Petrovac, Gadžin Han, Žabalj, Grad Leskovac, Lapovo i Šid.
Naime, nakon javnog poziva jedinicama lokalnih samouprava za iskazivanje potrebe za izradom projekata sanacije i remedijacije postojećih nesanitarnih gradskih i opštinskih deponija-smetlišta, objavljenog 20. februara. 2019. godine, kao i nakon objavljivanja Preliminarne lista jedinica lokalnih samouprava koje ispunjavaju uslove za izradu projekata sanacije i remedijacije postojećih nesanitarnih gradskih (opštinskih) deponija, doneta je Odluka o utvrđivanju konačne liste jedinica lokalnih samouprava koje ispunjavaju uslove za izradu projektno tehničke dokumentacije za projekte sanacije i remedijacije postojećih nesanitarnih gradskih (opštinskih) deponija.
Odluku o utvrđivanju konačne liste jedinica lokalnih samouprava koje ispunjavaju uslove za izradu projekata sanacije i remedijacije postojećih nesanitarnih gradskih (opštinskih) deponija – smetlišta, možete preuzeti OVDE.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465880

9 maj 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Objavljena lista opština koje su dobile sredstva za sufinansiranje projekata sanacije i rekultivacije deponija, među njima je i jedna toplička opština”

  1. Kuršumličanin

    A Kursumlije nema nidje,jadni nebili.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up