U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Obuka za krojače i šivače

Autor 21 maj 2020

PROKUPLJE- Kulturno obrazovni centar“Toplica“ počeo je upis kandidata za obuku krojenja i šivenja, koji će trajati do 10.juna.
-Predviđeno je da obuka traje 80 sati, tokom kojih će polaznice ove obuke pored teoretske nastave imati i praktičan deo obuke, kazala je direktorka KOC“ Toplica“,Ljiljana Krasić.

Ona je istakla da će svi koji prođu obuku dobiti sertifikate o stručnoj osposobljenosti za rad.
Prema njenim rečima, ova ustanova je pored kompletne opremljenosti mašinama i materijalom koji je potreban za sprovođenje obuke krojenja i šivenja, snabdevena i zaštitnom opremom u cilju suzbijanja širenja korona virusa po preporuci Vlade Srbije.
-Našim kandidatima smo omogućili potpuno bezbedne uslove za pohađanje obuke. Uz korišćenje zaštitne opreme i mere distanciranja ograničen je i broj lica u zatvorenom prostoru, naglasila je Krasić i dodala da je ova ustanova nakon završetka vanrednog stanja nastavila sa uobičajenim radom i pružanjem usluga.
-Obim posla se vratio u normalu uz povećan broj kandidata za obuku iz građevinske struke gde su svi kandidati uspešno završili obuku i dobili sertifikate koji će im omogućiti da lakše dođu do posla, istakla je direktorka KOC-a.

Pročitajte i...  Ulica Veselina Masleše dobila asfalt

Zainteresovani kandidati za usluge i obuku u KOC-u “Toplica“, sve informacije mogu dobiti u prostorijama ove ustanove u zgradi Doma kulture u Prokuplju, na broj telefona 027/321-113 ili putem e-pošte na adresi koctoplicapk@gmail.com


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=481612

21 maj 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up