U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Od septembra ponovo radi narodna kuhinja

Autor 16 avg 2019

PROKUPLJE- Posle letnje pauze Crveni krst Prokuplje počeo je sa pripremama za rad narodne kuhinje koja obezbeđuje dnevne obroke za najugroženije građane.

Kako najavljuju u prokupačkom Crvenom krstu, narodna kuhinja će počev od septembra raditi narednih devet meseci, tokom kojih će oko 300 korisnika svakodnevno dobijati kuvani obrok.
-U toku su pripreme za nastavak rada narodne kuhinje, tako da terenutno ažuriramo spiskove korisnika, u saradnji sa Centrom za socijalni rad. Zahvaljujući Vladi Republike Srbije, Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi, koja finansijski podržava rad narodne kuhinje u Prokuplju, u mogućnosti smo da našim građanima slabijeg materijalnog stanja, svakodnevno obezbedimo kuvane obroke, a tokom vikenda suve obroke,istakla je saradnik na ovom programu, Marija Lazić.
Za nastavak rada narodne kuhinje obezbeđene su osnovne životne namirnice, brašno, pasulj, ulje, pirinač, testenine, začini, povrće, kao i konzervirana hrana za pripremu suvih obroka. Najugroženiji građani Prokuplja će već od početka sptembra redovno dobijati besplatne obroke iz narodne kuhinje Crvenog krsta, koje će im kao i do sada pripremati zaposleni u Turističko sportskoj organizaciji Prokuplje.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470524

16 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Od septembra ponovo radi narodna kuhinja”

  1. I to kao treba da bude VEST?To treba da bude SRAMOTA jedne drzave!!

  2. Fikret

    Ponovo radi kuhinja, ponovo radi kuhinja…Da dobri Bog pozivi Vučića koji nas hrani i oblači.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up