U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Od sutra pojačana kontrola policije, angažovali sve raspoložive uređaje za merenje brzine

Autor 11 avg 2019

BEOGRAD- Pripadnici Uprave saobraćajne policije sprovešće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od sutra do 18. avgusta, saopštio je MUP.

Kako se navodi, ova međunarodna akcija će početi sutra u svih 29 država koje su članice organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Pripadnici saobraćajne policije će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine – ručne radare, radare u sistemima video – nadzora i uređajima za merenje brzine u takozvanim „presretačima“, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila, ističe se u saopštenju.

Brzina kretanja vozila biće kontrolisana i u noćnim uslovima.

Policijski službenici će prilikom zaustavljanja svakog vozila koje prekorači dozvoljenu brzinu kretanja kontrolisati i korišćenje sigurnosnih pojaseva, a svaki kontrolisani vozač biće alkotestiran.

Pročitajte i...  Predsednik opštine Milan Ćurčić na ceremoniji dodele ugovora za podršku ženskom preduzetništvu

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se u prvih sedam meseci ove godine neprilagođena brzina javljala kao uticajni faktor u polovini saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470367

11 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Od sutra pojačana kontrola policije, angažovali sve raspoložive uređaje za merenje brzine”

  1. Bora

    Opet ce da zauzmu stare, svima dobro poznate pozicije , i nikakav efekat. Ne mogu da odem od PKa do Nisa, a da neko ne pretice u krivini na punu, ili ulece u makaze. Ni jednom nisam prosao tu deonicu a da nije bilo incidenata. Ali zato svi prikoce uz kasarnu , kod pumpe u Jug Bogdanovcu i u centru Merosine

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up