U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Odbojkaška ekipa OŠ “Miloje Zakić” osvojila drugo mesto na Državnom prvenstvu

Autor 22 maja 2019

KURŠUMLIJA- Na Državnom prvenstvu održanom 21. i 22. maja u Kladovu ekipa Osnovne skole “Miloje Zakić” osvojila je drugo mesto. Nakon tri pobede  i prvog mesta u grupi nad školama iz Leposavića,Novog Sada i Leskovca, izboren je plasman u finale u kome je posle velike borbe uspešnija bila ekipa iz Lazarevca.
-Prezadovoljan i ponosan sam igrom i ponašanjem naših devojčica na ovom takmičenju na kome je učestvovalo oko 300 osnovnih škola Srbije.U finalnom meču malo više iskustva i koncetracije imala je ekipa iz Lazarevca i zasluženo je osvojila prvo mesto. Ovo  je u poslednje tri godine druga osvojena srebrna  medalja za OŠ”Miloje Zakić” a raduje me to što je osvojena sa drugom generacijom učenica  što je dokaz dobrog i  kontinuiranog rada.. Zahvaljujemo se direktorici, profesorima škole, Savezu za školski sport Kuršumlije i svima koji su nam pomagali a bez čije podrške ne bi smo  ostvarili ovaj uspeh-kaže profesor Slaviša Milosavljević.
-Dale smo svoj maksimum na državnom takmičenju u veoma jakoj konkurenciji.Ovo je jedno veliko iskustvo za nas, zadovoljne smo drugim mestom. Možda smo mogle u finale bolje da odigramo, ali trema je došla do izražaja. Drago nam je što smo svoju školu i grad predstavili na najbolji način – kaze kapiten ekipe Teodora Stević.
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course
download karbonn firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466673

22 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Odbojkaška ekipa OŠ “Miloje Zakić” osvojila drugo mesto na Državnom prvenstvu”

  1. sima

    drugo mesto na drzavnom rvenstvu. da se deca i trener nagrade…

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up