U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Odbojkaška ekipa OŠ “Miloje Zakić” osvojila drugo mesto na Državnom prvenstvu

Autor 22 maja 2019

KURŠUMLIJA- Na Državnom prvenstvu održanom 21. i 22. maja u Kladovu ekipa Osnovne skole “Miloje Zakić” osvojila je drugo mesto. Nakon tri pobede  i prvog mesta u grupi nad školama iz Leposavića,Novog Sada i Leskovca, izboren je plasman u finale u kome je posle velike borbe uspešnija bila ekipa iz Lazarevca.
-Prezadovoljan i ponosan sam igrom i ponašanjem naših devojčica na ovom takmičenju na kome je učestvovalo oko 300 osnovnih škola Srbije.U finalnom meču malo više iskustva i koncetracije imala je ekipa iz Lazarevca i zasluženo je osvojila prvo mesto. Ovo  je u poslednje tri godine druga osvojena srebrna  medalja za OŠ”Miloje Zakić” a raduje me to što je osvojena sa drugom generacijom učenica  što je dokaz dobrog i  kontinuiranog rada.. Zahvaljujemo se direktorici, profesorima škole, Savezu za školski sport Kuršumlije i svima koji su nam pomagali a bez čije podrške ne bi smo  ostvarili ovaj uspeh-kaže profesor Slaviša Milosavljević.
-Dale smo svoj maksimum na državnom takmičenju u veoma jakoj konkurenciji.Ovo je jedno veliko iskustvo za nas, zadovoljne smo drugim mestom. Možda smo mogle u finale bolje da odigramo, ali trema je došla do izražaja. Drago nam je što smo svoju školu i grad predstavili na najbolji način – kaze kapiten ekipe Teodora Stević.

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466673

22 maja 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Odbojkaška ekipa OŠ “Miloje Zakić” osvojila drugo mesto na Državnom prvenstvu”

  1. sima

    drugo mesto na drzavnom rvenstvu. da se deca i trener nagrade…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up