Soko Banja

FAM

Beauty Solutions Blace
DruštvoKuršumlijaPoslednje VestiProkuplje

Odlaže se protestni skup u Rudaru

KURŠUMLIJA- Pretestni skup zbog terora nad srpskih narodom na Kosmetu koji je Udruženje prognanih sa KiM iz Kuršumlije zakazalo za ponedeljak, 12. februara, odlaže se za sledeći ponedeljak, 19. februara.

Saopštenje za javnost Prognanih
Srba sa KiM iz Kuršumlije.

Postovana braćo i sestre prognani sa Kosmeta i naši sugrađani zbog održavanja velikog narodnog mitinga u Kosovskoj Mitrovici mi Srbi prognani sa Kosmeta otkazujemo najavljeni protest koji smo zakazali za ponedeljak, 12.02.2024. u Rudaru kod Kuršumlije zbog prohodnosti naših sugrađana koji putuju za Kosovsku Mitrovicu na veliki narodni Miting.
Protestni skup koji bio zakazan za 12.02 2024. se odlaže za sledeći ponedeljak 19.02.2024 godine.

Inicijativni odbor za organizaciju protesta

1
0
Soko Banja

Povezano

2 komentara

    1. Siguran sam da nekoliko miliona nas primećuje da dok političari tupe o kosovu Srbija se isprazni i postade staračka država gde ćemo teško išta da zadržimo a ne Kosovo. Očekujem da se pojavi Đurić i da natera mučeni Srpski narod da skandira ajmo sad svi u glas da nas čuje Aco Srbine, Aco Srbine… Želudac mi se okreće od te scene. Mučnije od 1991 ne računajući ratne strahote mi je bila samo ona scena koja mi se za ceo život urezala u sećanje kad sa kamiona dele hleb da ne kažem bacaju dok se gladni bore kao životinje da odnesu veknu ili dve hleba kad jedna žena plače i govori da Bog poživi Slobodana Miloševića. Pa ne biraju se političari da budu kratkovide budale što su u datom trenutku nakon pada Berlinskog zida apsolutno bili (ili smo samo tako prošli na mig Rusije, jer vidimo kako prolaze Sirijci) . Rusija sila koja ni jednog saveznika nije zaštitila od strašnih stradanja. A sin Marko nije pobegao u London nego u Moskvu. Gledam političare u onim sirotim skandinavskim zemljama, voze bicikle, često sa biciklom idu na posao, ni vozača ni limuzine osim za njih nekoliko u samom vrhu države. Izguglajte vest najmlađa Švedska ministarka bosanskog porekla podnela ostavku jer su je uhvatili u vlastitom vozilu da 0.2 promila alkohola u krvi. A da je njena sestra bliznakina postala ministarka u Bosni i da je nekim čudom policajac zaustavi izvinjavao bi joj se sedam dana, odbili bi mu od plate 10% i šef bi ga uzeo na zub pa bi dobijao najgore poslove. Svaki kulov i seoski poglavica ovde traži da mu se da limuzina i vozač. Ko to plaća? Prebogati narod nema ko drugi. Moš misliti ministar. Čast i ugled sr stiče dotadašnjim radom i dostignućima u struci a biti ministar je samo kruna karijere kada si već među najuglednijima u svojoj struci. Ovde svako zna da nabroji 10 važnih faca u vlasti, nekadašnjoj i sadašnjoj kao i ui opoziciji koji su bitan faktor a nikad ništa radili van politike nisu. Bežmo ljudi sve se vidi i sa brda ne mora iz aviona. Da živimo kao sav normalan svet i ako smo pošteni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pogledajte takođe
Close
Back to top button