Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Odlični rezultati Škole fudbala TSC na turniru u Zaječaru

Autor 12 juna 2018

PROKUPLJE- Škola fudbala TSC učestvovala je na međunarodnom turniru u Zaječeru gde je zabeležila odlične rezultate. Selekcija 2009. osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju bez poraza i primljenog gola a Tijani Popović dodeljena je nagrada za najboljeg igrača turnira. Pod vodstvom trenera Dejana Stojanovića i Aleksandra Pantića i ostale selekcije ostvarile su zapažene rezultate. Selekcija 2007 osvojila je treće mesto kao i generacija 2010. koja je u polufinalu izgubila od Crvene Zvezde.

-Na turniru su učestvovale ekipe iz Bugarske kao i Zvezda, Partizan, Radnik iz Surdulice, Timok i mnoge škole fudbala.Organizacija turnira bila je odlična a kvalitet ekipa na visokom novou. Naša deca su reprezentovala grad na pravi način i drago mi je što se pokazalo da možemo da igramo i protiv najačih ekipa, rekao je Dejan Stojanović trener škole fudbala TSC.

Škola fudbala TSC u sredu proslavlja jubilej 10 godina postojanja i uspešnog rada. Tom prilikom na stadionu Topličanina od 15:30 časova okupiće se deca koja su prošla školu a biće i odigrane revijalne utakmice prvo ženskih ekipa, nakon toga petlića i pionira i na kraju kadeta i omladinaca. Planirano je da se izlaznoj generaciji koja napušta školu fudbala dodele zahvalnice.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=81697

12 juna 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Odlični rezultati Škole fudbala TSC na turniru u Zaječaru”

  1. tea

    bravo za devojcicu.Posebna je

  2. tea

    devojcica je p;osebna.Bravo za nju

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up