U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

(Video) Održan još jedan protest u Kuršumliji, sledećeg četvrtka dolazi Đilas, najavili organizatori

Autor 8 mar 2019

KURŠUMLIJA- Sinoć je u Kuršumliji održan 11 protest nezadovoljnih građana. Pukovnik u penziji Mirko Đorđević je kazao da  Srbija liči na nedođiju jer ništa ne funkcioniše.

-Vojska, profesori, studenti su uz nas, zato ne odustajte ni po koju cenu. Siromaštvo je na svakom koraku, frižideri prazni, pitamo se imamo li po  1000 dinara u džepu. Slobode govora nema. Računamo još mesec i po dana borbe a zatim autobusima iz svih krajeva za Beograd do pada vlasti, kazao je Đorđević.

Nevenka Kapetanović iz Valjeva, koja je  rođena u Kuršumliji, sa nostalgijom je govorila o gradu sa dušom.

-Kuršumlija ima tri reke tri banje, fenomen Đavolju varoš, koja je bila u izboru za Svetsko čudo prirode, što znači da ima resurse da postane mala Švajcarska a ne da ljudi beže iz nje zbog nemanja posla-kazala je Kapetanović.

Pročitajte i...  Dalje se nije moglo, Jastrebac ispao iz Kupa: Partizan teškom mukom pobedio Blačane

-Nestala je varoš lepa, pojavi se tek u priči, ovo sada gde živimo, pitanje je na šta liči, kazao je pesnik Micko Aćimović.

Nakon  reportaže koja je emitovana na TV Prva, Koviljka Janković iz Kuršumlije pokrenula je akciju pomoći porodici Gavrilović iz Štave. Prikupljena je garderoba, namirnice, igračke za decu…

Protest je završen protestnom šetnjom i zakazivanjem novog za četvrtak u 19 časova kada će, kako je najavljeno, govoriti Dragan Đilas.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=462612

8 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up