U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Održana izložba pasa

Autor 15 apr 2018

BLACE- U Blacu je danas održana IV izložba pasa svih rasa i VII specijalizovana izložba goniča – memorijal Milan Kosovac – Mućak. Organizator izložbe je  Kinološko društvo “Blace”,  suorganizatori su Turistička organizacija Blace, Sportski centar Blace i Sportski savez Opštine Blace. Generalni pokrovitelj izložbe je Opština Blace.

Pomenutu izložbu pasa svečano je proglasio otvorenom predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić koji je istakao da je ovo jedna u nizu mnogobrojnih manifestacija koje se tokom godine u opštini Blace organizuju.

-Ova manifestacija poprima sve veće razmere i Blace dobija na popularnosti i u kinologiji i mislim da će narednih godina biti sve kvaitetnija i bolja i za par godina očekujemo da dobijemo i međunarodno priznatu izložbu pasa tzv. CACIB, ističe predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

Predsednik Kinološkog društva”Blace” Marko Pavlović ističe da su organizatori veoma zadovoljni brojem učesnika s obzirom da se istog dana održava nekoliko kinoloških manifestacija, CACIB Prilep,Bačka Topola i Kragujevac.

Na izložbi pasa u Blacu u takmičarskom delu viđeno je 206 pasa izlagača iz svih krajeva Srbije a bilo je i izlagača iz Grčke, Bugarske, Makedonije i Bosne i Hercegovine, saznajemo od predsednika Kinološkog društva “ Blace” Marka Pavlovića.

Na današnjoj izložbi sudije su bile: Mirsad Šabanović, Zlatko Mešić, Admin Alihodžić, Aleksandar Radenković. Delegat je bio Miroslav Mića Nikolić.

 

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download redmi firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=78979

15 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Održana izložba pasa”

  1. Rentgen

    Obratio se…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up