U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Održana izložba pasa

Autor 15 apr 2018

BLACE- U Blacu je danas održana IV izložba pasa svih rasa i VII specijalizovana izložba goniča – memorijal Milan Kosovac – Mućak. Organizator izložbe je  Kinološko društvo “Blace”,  suorganizatori su Turistička organizacija Blace, Sportski centar Blace i Sportski savez Opštine Blace. Generalni pokrovitelj izložbe je Opština Blace.

Pomenutu izložbu pasa svečano je proglasio otvorenom predsednik Opštine Blace, Zoran Jozić koji je istakao da je ovo jedna u nizu mnogobrojnih manifestacija koje se tokom godine u opštini Blace organizuju.

-Ova manifestacija poprima sve veće razmere i Blace dobija na popularnosti i u kinologiji i mislim da će narednih godina biti sve kvaitetnija i bolja i za par godina očekujemo da dobijemo i međunarodno priznatu izložbu pasa tzv. CACIB, ističe predsednik Opštine Blace Zoran Jozić.

Predsednik Kinološkog društva”Blace” Marko Pavlović ističe da su organizatori veoma zadovoljni brojem učesnika s obzirom da se istog dana održava nekoliko kinoloških manifestacija, CACIB Prilep,Bačka Topola i Kragujevac.

Na izložbi pasa u Blacu u takmičarskom delu viđeno je 206 pasa izlagača iz svih krajeva Srbije a bilo je i izlagača iz Grčke, Bugarske, Makedonije i Bosne i Hercegovine, saznajemo od predsednika Kinološkog društva “ Blace” Marka Pavlovića.

Na današnjoj izložbi sudije su bile: Mirsad Šabanović, Zlatko Mešić, Admin Alihodžić, Aleksandar Radenković. Delegat je bio Miroslav Mića Nikolić.

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=78979

15 apr 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Održana izložba pasa”

  1. Rentgen

    Obratio se…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up