Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Održana manifestacija “Odbojka na snegu”

Autor 15 jan 2019

PROKUPLJE-U organizaciji MOK Topličanin 97 i ŽOK Topličanin, po prvi put je u Prokuplju održana manifestacija „Odbojka na snegu“. Ovoj akciji odazvalo se dvadesetak učesnika svih uzrasta koji su uz druženje pokazali da se odbojka uspešno može igrati i po snegu.

-Ovo je po prvi put da organizujemo „Odbojku na snegu“. Izuzetno smo zadovoljni odzivom i mogu reći da je manifestacija u potpunosti uspela. Pokazalo se da deca vole sneg, ali i odbojku i da u jednom novom sportu ovako uživaju. Planiramo da tokom predstojećeg raspusta održimo još jednu sličnu akciju i izvedemo mlade iz Prokuplja na sneg, a u isto vreme i da im približimo odbojku, rekao je Božidar Jović, organizator manifestacije i trener odbojkaša.

Očekivanja su da odbojka na snegu vrlo brzo postane olimpijski sport, čime bi odbojka i zvanično bila prvi sport na programu i Letnjih i Zimskih olimpijskih igara. Inače, odbojka na snegu je skoro identična kao na pesku, igra se sa dva igrača, ali činjenica da se igra pod hladnim uslovima čini je potpuno drugačijom.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=179728

15 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up