U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Ogledni čas likovne kulture u odeljenju III/3 OŠ “ Stojan Novaković“ Blace

Autor 11 dec 2019

BLACE- Vrata odeljenja III/3 danas su bila otvorena za braću i sestre učenika ovog odeljenja koji još uvek nisu pošli u školu. Učiteljica Biljana Simić pozvala je ove buduće školarce da sa svojim mamama prisustvuju oglednom času likovne kulture.

Pozivu su se svi odazvali i u klupama sa svojim starijim sestrama i braćom našli su se Milica Grbić, Lena Grujić, Đurađ Zbiljić, Stefan Zdravković, Irena Lojić, Andrea Milinčić, Đorđe Rakićević i Strahinja Radojičić sa svojim mamama, a Pavle Negovanović je došao sa svojim tatom.

Svi su imali isti zadatak, da naprave novogodišnje čestitke. U učionici punoj radosti, deca su pevala, đuskala i u predivnoj atosferi uz pomoć mama i tate napravili veoma kreativne novogodišnje čestitke.

Druženje je prijalo svima, a mali gosti nisu krili svoje zadovoljstvo što se nalaze u školskim klupama zajedno sa učenicima odeljenja III/3.

Mali gosti su svojim dolaskom uneli novu radost, pa kako reče učiteljica Biljana Simić, učionica nikad nije bila lepša, a atmosfera za rad veselija.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475480

11 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Ogledni čas likovne kulture u odeljenju III/3 OŠ “ Stojan Novaković“ Blace”

  1. Bojana

    Veliki pozdrav i puno uspeha u daljem radu učiteljici Biljani koja je izvanredan pedagog i čovek.Trud i zalaganje su uspeh njenih generacija koje je izvela.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions