U kategoriji Blace, Doljevac, Društvo, Kuršumlija, Merošina, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Olakšajmo Aleksi život

Autor 10 sep 2019

PROKUPLJE- Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksu Mutića (2009) iz Prokuplja.

Aleksa je dete iz treće blizanačke trudnoće. Rođen je sa cerebralnom paralizom i još uvek nema ni jednu motornu funkciju. Ne sedi samostalno, ne hoda, još ne govori i hrani se preko gastro stome.

Posle operacije rizotomije koja je obavljena u Turskoj, Aleksi se smanjio spazam pa su mu sada neophodne stalne rehabilitacije kako bi se povećale šanse za efikasnost tekućeg lečenja. Takođe mu je zbog problema sa disanjem ugrađena trajna traheostoma, za koju je na mesečnom nivou potrebno izdvojiti značajnu sumu novca, kao i za održavanje aparata, katetere, fiziološke rastvore, gaze i ostali medicinski potrošni materijal.

Pročitajte i...  U bioskopu u Blacu film "Istinita priča o Kelijevoj bandi"

Olakšajmo Aleksi život i omogućimo mu sredstva za napredak i potrepštine koje njemu život znače, a porodica nije u mogućnosti da izdvoji.

Pomozimo Aleksi! Upišimo 71 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Naše malo Aleksi je sve! Budimo humani!


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=471540

10 sep 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up