U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Omladinci Srpske napredne stranke Prokuplje podelili građanima blizu 1.000 vaskršnjih jaja

Autor 2 maj 2021

PROKUPLJE- Uz tradicionalni pozdrav „Hristos Vaskrese! Vaistinu Vaskrese!“, mladići i devojke, članovi i aktivisti Srpske napredne stranke u Prokuplju, njih 30-ak, podelili su danas u centru grada, blizu 1000 uskršnjih jaja Prokupčanima, uz čestitku da im svaki naredni najradosniji hrišćanski praznik bude bolji od prethodnog.
Ovi mladi ljudi, sami su se organizovali, prikupili, ofarbali i ukrasili jaja. Kako kažu, radili su to u radosti, i sa puno ljubavi, u želji da obraduju pre svega najmlađe, a onda i one starije građane Prokuplja.
„Zdravlje, sreća, mir u duši i srcu, i puna kuća dece“, čestitao je današnji praznik sugrađanima predsednik Saveta omladine Srpske napredne stranke GrO Prokuplje Marko Simić.
Kako je dodao, obzirom na koronu i još uvek nepovoljnu epidemiološku situaciju u zemlji, ovaj praznik dočekujemo snažniji i jači nego ikad, sa istim željama: da ovo što pre prođe i da se vratimo normalnom životu.
Akciji podele jaja, prisustvovao je i narodni poslanik iz Prokuplja Petar Vesović.
„Nadam se da ćemo naredni Uskrs proslaviti bez maski, distance, kako smo proslavljali sve prethodne. Korona nas je s jedne strane malo razdvojila, ali smo sa druge strane naučili da malo više cenimo život i budemo jedinstveni. Da smo živi i zdravi, da sve ovo prođe, pa da naredni period i lepo vreme iskoristimo za što više lepih i korisnih akcija za grad i sve naše sugrađane“, rekao je narodni poslanik Petar Vesović.
(Izvor prokuplje.sns.org.rs)
(Foto facebook.com/snsprokuplje)
0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=494456

2 maj 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions