Smiley face
U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

OO SPS Kuršumlija dao bezrezervnu podršku Ivici Dačiću

Autor 6 dec 2018

KURŠUMLIJA- Na izbornoj konferencijj Opštinske organizacije Socijalističke partije u Kuršumliji izabrani su delegati i utvrđeni predlozi za najviše funkcije u partiji za 10 kongres SPS- zakazan za 22.decembar 2018. godine. Izborna konferencija OO SPS Kuršumlija jednoglasno je predlozila Ivicu Dacica  za predsednika Socijalistitičke partije Srbije, dok je predsednik Okružnog odbora SPS-a Dejan Curčić predložen za člana Glavnog odbora. Predsednik OO SPS zahvalio se na učešću svim delegatima, istakavši da je veliki broj učesnika dokaz da socijalisti u Kuršumliji imaju stabilno biračko telo koje je odraz politike stranke u Kuršumliji.

-Zato je naša uloga da u turbulentnim društveno političkim uslovima budemo stožer okupljanja svih političkih organizacija, da mirimo nepomirljivo, a sve u cilju stvaranja uslova u kojima će život naših građanki i građana biti dostojan čoveka u 21. veku. OO SPS daje bezrezervnu podršku predsedniku Ivici Dačiću na zalaganju da na međunarodnoj političkoj sceni nastavi sa politikom očuvanja teritorijalne celovitosti Republike Srbije koja se oglada u povlačenju priznanja država koje su priznale kvazi drzavu Kosovo, imajući u vidu geopoliticiki položaj Opštine Kuršumlija-rekao je Milan Stepanović, predsednik OO SPS Kuršumlija.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=88619

6 dec 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “OO SPS Kuršumlija dao bezrezervnu podršku Ivici Dačiću”

 1. Nikola

  Na prvo sam pomislio da je ovo skup saveza penzionera.

 2. janko

  Nikola, nećeš da vidiš.Mladi su stajali iz poštovanja prema starijima,nije bilo mesta za sedenje.

 3. Nikola

  U pravu si, kad malo bolje pogledam vidim da ima i omladine ali ima i onih ‘odbeglih’ iz drugih partija, za te takve sps je sigurna kuća.

 4. Predrag 69

  Dokle bre ovi komunisti ,nemozes bre vise poso da nadjes ako nisi clan njihove stranke,narod umire masovno nestaje grad ,samo banje rade oglobise narod ,samo asvaltiraju ulice mazu oci ljudima ,a omladina masovno odlazi .iz grada .

 5. .......................

  Vule Avion na čelu SPSa,TAKO TREBA.

 6. Ani

  Srpska Partija Stradanja

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up