U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Opština Blace nagradila prvorođenu bebu

Autor 29 jan 2020

BLACE- Predsednik opštine Blace Milan Ćurčić i zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović posetili su danas porodicu Đorđević iz Blaca i prvorođenoj bebi sa teritorije blačke opštine uručili novčanu nagradu u iznosu od 40 000 dinara, dar Opštine Blace.

Prvorođena beba u 2020.godini u opštini Blace je Anastasija Đorđević koja je rođena 08.januara ove godine. Ponosni roditelji su Zorica i Boban Đorđević koji imaju i ćerkicu Milicu.

Novčana nagrada za prvorođenu bebu sa teritorije blačke opštine dugogodišnja je tradicija u Opštini Blace i kako nam je predsednik Opštine Blace Milan Ćurčić rekao, opština Blace potrudiće se da naredne godine poveća ovaj novčani iznos koji je i jedna od mera populacione politike u Blacu.

Pročitajte i...  Danas su Blagovesti

Boban Đorđević, otac male Anastasije, zahvalio se opštini Blace na pomenutom poklonu istakavši da razmišljaju o proširenju porodice i u narednom periodu.

Opština Blace obezbedila je i juče, povodom svetog Save, svim prvacima sa teritorije blačke opštine uručila svetosavske paketiće.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=477224

29 jan 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Opština Blace nagradila prvorođenu bebu”

  1. Anonimni

    Prva beba u godini rodjena 29 januara.E kukala nam majka.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up