U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Opština Blace: Poziv da 22. septembra ne vozite automobil

Autor 16 sep 2020

BLACE- Obaveštavamo vas da se od 16-22. septembra 2020. godine obeležava manifestacija Evropska nedelja mobilnosti čiji je pokrovitelj Evropska komisija.

 

Pokrovitelji manifestacije ove godine su: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Stalna konferencija gradova i opština, Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U obeležavanje kampanje biće aktivno uključeni Delegacija Evropske unije u Srbiji i EU info centar.

Ova manifestacija ima za cilj da favorizuje nemotorizovane vidove prevoza u gradovima u odnosu na automobilski saobraćaj koji koristi fosilna goriva, a sve u cilju unapređenja kvaliteta životne sredine u gradskim sredinama. Tema ovogodišnje kampanje je „Mobilnost bez zagađenja za sve“.

-Pozivamo Vas da se pridružite ovoj manifestaciji kroz promociju zdravih vidova kretanja koji ne utiču na zagađenje životne sredine i da u utorak, 22. septembra 2020. godine ličnim primerom podržite akciju „Dan bez automobila u gradovima i opštinama“ tako što ćete na posao doći bez automobila, pešice ili biciklom, stoji na zvaničnom sajtu Opštine Blace.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=485686

16 sep 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Opština Blace: Poziv da 22. septembra ne vozite automobil”

  1. buda

    Toliko ste nam lepo uredili autobuski saobracaj da onaj ko nema auto ne moze ni na posao bez njega. Pa me zanima.. 22 je neradni dan

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up