Soko Banja

FAM

FAM

Beauty Solutions Blace
KuršumlijaPoslednje VestiSport

Opština promašivala, Sportski centar davao golove

KURŠUMLIJA- U sportskoj hali u Kuršumliji večeras je počeo turnir u futsalu koji se igra u okviru radničkih sportskih igara. U prvoj utakmici sastali su se Sportski centar i Opština Kuršumlija. Rezultat je bio 4:1 (2:0) za Sportski centar, mada je moglo da bude i 6:6. Sportski centar je brzo poveo sa 2:0 a do kraja prvog poluvremena Opština je imala bar četiri stopostotne šanse. U drugom delu ponovo je Sportski centar brzo dao dva gola i poveo sa 4:0. Do kraja opština je imala bar dve izgledne šanse a isto toliko je imao i Sportski centar na čijem golu je blistao golman Spalović, koji je bio najbolji pojedinac na utakmici. Minut pre kraja Opština je postigla počasni pogodak preko Jablanovića koji je večeras mogao da se proslavi.

Utakmicu je gledalo oko 350 navijača koji su bili prezadovoljnih zalaganjem igrača u „najboljim“ godinama i „idealne“ težine. Možda bi Opština prošla bolje rezultatski da se polovinom prvog poluvremena nije povredio Petar Dikić.

Na kraju fudbalski mnogo iskusnija ekipa Sportskog centra, kada se sve uzme u obzir, zasluženo je pobedila jer se fudbal igra za golove a oni su svoje šanse znali da iskoriste.

U drugoj utakmici sastali su se Kafe Mozer i Simpo ŠIK. Rezultat je bio 4:0 za Kafe Mozer.

U trećoj utakmici sastali su se EPS i Mirnička reka. Pobedio je EPS sa 2:0.

Sportski centar – Opština Kuršumlija, fotoreportaža:

 

Kafe Mozer – Simpo ŠIK, fotoreportaža:

EPS – Mirnička reka:

 

Raspored za utorak, 26. mart:

– 20:00h Caffe Mozer- AD Planinka
– 20:45h BSS-EPS

1
0
Soko Banja

Povezano

Back to top button