U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Žitorađa.

Opština Žitorađa jača od Kuršumlije

Autor 19 apr 2019

KURŠUMLIJA/ŽITORAĐA- Pre nekoliko decenija Kuršumlija je bila industrijski grad dok je Žitorađa bila-Žitorađa. Danas se situacija okrenula. Iako po broju stanovnika opština Kuršumlija grabi za hiljadu-dve, a po broju zaposlenih ima bar duplo više, današnji dan je pokazao da je Žitorađa ipak jača.

Šta se desilo? Na miting u Beogradu u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, na kome će govoriti Aleksandar Vučić, iz Žitorađe je otišlo 1.100 građana a iz Kuršumlije 600.

Možda ovo i nije baš najbolji parametar za upoređivanje ove dve opštine, ali ipak nešto pokazuje. Šta, proceniće čitaoci!!! Neki će da kažu da je ovo dokaz da je Kuršumlija skoro duplo jača.

Inače, iz Prokuplja je otišlo 2.000 građana a iz Blaca 400.

Pročitajte i...  A šta ćeš da kupiš za 100 evra ?

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=464949

19 apr 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Opština Žitorađa jača od Kuršumlije”

  1. Batta

    Njih ste stigli da izbrojite… A znate li koliko u tim opstinama ima beskućnika, koliko ima nezaposlenih, koliko ima ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem? Sto ne napisaste i ko finansira odlazak, ko je sve te ljude oslobodio odlaska na posao… Sramota bre, propadamo svakim danom sve vise i vise….

  2. Kursum_ljuti

    Ne razumem neke ljude iz Kursumlije koga idu da podrze i kome tapsu na ovom mitingu u Bgd?Klicu vlasti koja ne moze jedno selo da odbrani od sake siptara.Vlast koja nije nijednog investitora dovela u Kursumliju?I vrapci na grani vide da je Kursumlija rezerva na klupi za trampu teritorija sa siptarima.

  3. Bivši radikal

    “Žito rađa, al samo za Marka” = ŽITORAĐA

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up